Τι συζήτησαν Κασσελάκης – Δένδιας (vid)

Κεντρικό θέμα της συζήτησης αποτέλεσαν τα εξοπλιστικά προγράμματα, το μισθολογικό των στρατιωτικών και ο εκσυγχρονισμός των υποδομών. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης και ο πρώην υπουργός ναύαρχος ε.α. Ευάγγελος Αποστολάκης ενημερώθηκαν για τις τρέχουσες εξελίξεις από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου. Η ενημέρωση έλαβε χώρα σε διάρκεια 45 λεπτών.

Επίκεντρο στα Εθνικά Θέματα: Συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, κ. Κασσελάκης, είχε επιπλέον μια ιδιαίτερη συνάντηση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια, με κύριο θέμα τα εθνικά θέματα. Η συζήτηση, που διήρκεσε 40 λεπτά, επικεντρώθηκε σε σημαντικά ζητήματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.

Ο κ. Κασσελάκης ευχαρίστησε δύο φορές την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ για την «ειλικρινή» συζήτηση επισημαίνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να είναι παραγωγικός στα εθνικά θέματα, στην άμυνα της χώρας. «Για μας δεν είναι θέματα επικοινωνίας αλλά θέματα ασφάλειας του Έλληνα και της Ελληνίδας», τόνισε.

Εμφαση στην Ασφάλεια και Στήριξη των Εξοπλιστικών Μέτρων

Στις δηλώσεις του μετά την ενημέρωση, ο κ. Κασσελάκης τόνισε την επιθυμία του ΣΥΡΙΖΑ να συμβάλλει ενεργά στα ζητήματα εθνικής ασφάλειας και άμυνας. “Για μας δεν είναι θέματα επικοινωνίας αλλά θέματα ασφάλειας του Έλληνα και της Ελληνίδας”, δήλωσε. Αναφορικά με τα εξοπλιστικά προγράμματα, επισήμανε ότι βρίσκονται σε διαδικασία ανάπτυξης, με στόχο την περαιτέρω θωράκιση της χώρας.

Σε ένδειξη εκτίμησης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δώρισε στον κ. Κασσελάκη το θυρεό του υπουργείου. Στην ενημέρωση παρέστησαν ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων με επικεφαλής τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ο γενικός γραμματέας του ΥΠΕΘΑ και άλλοι επιτελείς, σηματοδοτώντας την σημασία της συνάντησης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ