Τι προηγήθηκε του μακελιού στη Γλυφάδα – Απόλυση, έξωση και τσακωμός

Μετά από 36 χρόνια αφοσιωμένης υπηρεσίας προς την οικογένεια Καρνέση, ο 76χρονος βρέθηκε αντιμέτωπος με την απόλυση και την εξώση, γεγονός που φαίνεται πως συνέβαλε στην τραγική απόφασή του να διαπράξει τριπλό φονικό στα γραφεία μιας ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα, πριν αυτοκτονήσει.

Ο άνδρας αυτός, που για πολλά χρόνια θεωρούνταν άτομο της εμπιστοσύνης και φροντιστής των ιδιωτικών κατοικιών της οικογένειας, βρέθηκε αντιμέτωπος με μια ξαφνική και απότομη αλλαγή στη ζωή του.

Εισέρχεται στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας European Navigation μεταφέροντας ένα σακβουαγιάζ, εντός του οποίου βρίσκονται μια καραμπίνα και ένα περίστροφο. Μετά την είσοδό του στο υπόγειο πάρκινγκ, κατευθύνεται στον δεύτερο όροφο, όπου διαπράττει το φονικό.

Η Σύγκρουση πριν το Φονικό

Λίγο πριν την τραγωδία, φέρεται να είχε σημειωθεί έντονη διαμάχη με την Μαρία Καρνέση, με αποτέλεσμα την απόφασή του να προχωρήσει στις φονικές πράξεις.

Ο 76χρονος, γνωστός ως “Αρης” από τους εργαζομένους, ήταν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας της οικογένειας Καρνέση, αναλαμβάνοντας τη φροντίδα της ηλικιωμένης μητέρας των ιδιοκτητών και επιβλέποντας τις κατοικίες τους.

Η απότομη αυτή αλλαγή στη ζωή του, μαζί με την απόλυση και την εξώση, οδήγησαν στην τραγική έκβαση, αφήνοντας πίσω της ένα βαρύ πένθος και πολλά αναπάντητα ερωτήματα για το πώς οι σχέσεις μεταξύ εργοδότη και εργαζομένου μπορούν να φτάσουν σε τέτοιο σημείο έντασης.

Το γεγονός αυτό αναδεικνύει την ανάγκη για περισσότερη κατανόηση και σεβασμό στις εργασιακές σχέσεις, καθώς και την ανάγκη για ψυχολογική υποστήριξη των ατόμων που βιώνουν τέτοιες δραματικές αλλαγές στη ζωή τους.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ