Τι λέει ο Μαρκόπουλος για το μπούλινγκ σε καθηγητή της κόρης του

Διέψευσε τις φήμες ότι απείλησε καθηγητή στο σχολείο της κόρης του, ο «γαλάζιος» βουλευτής και πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για τα Τέμπη, Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Μαρκόπουλος αρνήθηκε ότι χρησιμοποίησε τη φράση «θα σε τελειώσω» και ότι ζήτησε την απόλυση του καθηγητή.

Όπως αποκάλυψε διαφώνησε με τον εκπαιδευτικό και αναρωτήθηκε «δεν έχω το δικαίωμα να συζητώ με τους εκπαιδευτικούς της κόρης μου ρωτώντας για την πρόοδό της;».

«Ουδέποτε απείλησα, ούτε προσέβαλα, ούτε και ζήτησα την απόλυση κανενός» πρόσθεσε, τονίζοντας ότι «το “μοίρασμα” κυρώσεων σε εκπαιδευτικούς λόγω διαφωνίας σχετικά με το παιδί» είναι κάτι που δεν προσιδιάζει στον αξιακό του κώδικα.

Ο κ. Μαρκόπουλος τόνισε ακόμα ότι «η κόρη μου συνεχίζει να κάνει μάθημα με το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό. Αν είχα πειστεί ότι δεν θα έπρεπε να διδάσκει σε βαθμό ρήξης μαζί του, θα την άφηνα να πηγαίνει στο μάθημά του;».

Αποκάλυψε ότι έχει στείλει σχετική επιστολή στο σχολείο από τη Δευτέρα, τονίζοντας ότι δεν θα πρέπει να υποστεί την παραμικρή κύρωση ο μαθηματικός, λόγω του “επεισοδίου” μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ οι φημολογίες αυτές οφείλονται σε αντιπαλότητες που εκδηλώνονται λόγω της θέσης του προέδρου που έχει στην Εξεταστική Επιτροπή για τα Τέμπη.

Κατήγγειλε δε ότι ο ίδιος και τα παιδιά του δέχονται απειλές μέσω τηλεφώνου και διαδικτύου, και ότι τα παιδιά του αναγκαστικά πηγαίνουν στο σχολείο τους με αστυνομική συνοδεία τις τελευταίες ημέρες.

«Υπάρχουν απειλές και κατάρες» τόσο για τον ίδιο, όσο και τα παιδιά του, όπως είπε και υποστήριξε ότι ορισμένοι διαστρέβλωσαν τα λεγόμενά του και είπαν ότι για αυτές κατηγορεί τις οικογένειες των θυμάτων των Τεμπών.

«Στα Τέμπη σκοτώθηκαν νέα παιδιά και κάποια κυρίαρχα κέντρα θέλουν να συνδυάσουν “παιδιά με παιδιά”. Αλλά ως εδώ! Χτυπήστε εμένα, όχι τα παιδιά μου» είπε με έμφαση ο κ. Μαρκόπουλος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ