Τι είπε ο Τσίπρας σε δημοσιογράφους για τον Κασσελάκη: Το «μαθαίνει γρήγορα» και το βαλιτσάκι με τους πυρηνικούς κωδικούς

Με χρησμούς, αναφορές στον Τσώρτσιλ και τους … κωδικούς των πυρηνικών όπλων σχολίασε την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στο πολιτικό γίγνεσθαι ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντηση που είχαν οι δύο τους στο γραφείο του στη Βουλή.

Ο τέως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ περικυκλώθηκε από τους δημοσιογράφους και βομβαρδίστηκε από ερωτήσεις για τον Στέφανο Κασσελάκη και την ευχή που του έδωσε να είναι «σιδεροκέφαλος», αποκλείοντας εμμέσως τα σενάρια διάσπασης, καθώς -όπως είπε- «δεν θα ωφελούσε κανέναν». 

«Η πολιτική είναι events my dear, όπως έλεγε ο Τσώρτσιλ», ανέφερε ο κ. Τσίπρας για να προσθέσει με νόημα πως «δεν θα σας αφήσουμε να πλήξετε». «Όχι εγώ, ο ΣΥΡΙΖΑ», έσπευσε να διευκρινίσει και απάντησε στην κριτική που δέχεται ο νέος πρόεδρος του κόμματος, ότι δεν έχει ακόμη καλή γνώση της ελληνικής πολιτικής πραγματικότητας . «Μαθαίνει γρήγορα», εκτίμησε όταν ρωτήθηκε εάν του παρέδωσε ταχύρρυθμα μαθήματα. 

«Δεν είναι υπουργείο να κάνουμε παράδοση -παραλαβή», είπε στους δημοσιογράφους για τη σημερινή τους συνάντηση για να συμπληρώσει αστειευόμενος: «Τι να του δώσω; του έδωσα το «βαλιτσάκι» με τους κωδικούς των πυρηνικών;» (αστειευόμενος)

ΔημοσιογράφοςΤο θέμα είναι αν θα έχουμε πυρηνική έκρηξη. 

Αλέξης Τσίπρας: Κανένα δε θα ωφελούσε, δε νομίζω. 

Ο πρώην πρωθυπουργός γνωστός για τα παναθηναϊκά του αισθήματα, ρωτήθηκε κι εάν θα πάει σήμερα στο γήπεδο, στον αγώνα με την ΑΕΚ. 

«Αυτό είναι όντως ένα σοβαρό ερώτημα. Να δούμε, αν θα διαβάσει νωρίς ο μικρός», απάντησε. 

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ