Τι γίνεται με την παραπομπή Τζανακόπουλου στα πειθαρχικά όργανα για τον άγριο τραμπουκισμό σε βάρος του Παναγιώτη Ρήγα;

Η Πυθία σχολιάζει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα του περασμένου Ιούνη ο Παναγιώτης Ρήγας, είχε καταγγείλει τον άγριο τραμπουκισμό που υπέστη από τον σύζυγο της σημερινής υποψήφιας για την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Έφης Αχτσιόγλου, Δημήτρη Τζανακόπουλο.

«Δέχθηκα μια απρόκλητη και τραμπούκικη επίθεση. Ξαφνικά άρχισε να μου πετάει αντικείμενα και με έπιασε από τον λαιμό» δήλωσε ο Πάνος Ρήγας στην εφημερίδα αναφορικά με το επεισόδιο, εξηγώντας: «Ηταν πολλοί εκεί και προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν. Εξαπέλυσε ύβρεις, τις οποίες δεν θέλω να σας μεταφέρω. Εδώ που φθάσαμε, κάτι πρέπει να γίνει».

Τα παραπάνω είχε δηλώσει επώνυμα στην εφημερίδα “δημοκρατία”.

Φυσικά κανένα κείμενο υπογραφών δεν βγήκε. Φυσικά η κυρία Αχτσιόγλου ποτέ δεν καταδίκασε την παραπάνω συμπεριφορά. Φυσικά, οι επικοινωνιολόγοι της Αχτσιόγλου “εξαφάνισαν” τον Δημήτρη Τζανακόπουλο για να μην προκαλεί η παρουσία του τον δημοκρατικό κόσμο, ο οποίος δεν ανέχεται τραμπούκικες τακτικές.

Με απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας και με εντολή της γραμματέως Ράνιας Σβίγκου, ο πρώην γραμματέας του κόμματος παραμφθηκε στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Το πειθαρχικό συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ απαρτίζουν οι Ρεγγίνα Βάρτζελη, Ερρίκος Βεντούρας, Χαρίκλεια Γιαννακίδου, Αναστασία Θεοδωρακοπούλου, Γιώργος Κακουλάκης, Μιχάλης, Ζήσης Καπράνας, Αντώνης Κοτσακάς, Κυριακή Κουντούρη, Γεράσιμος Μπαλαούρας, Αμαλία Πορτάλιου και άλλοι. Επικεφαλής είναι ο Κοτσακάς.

Τι έγινε από τότε; Έγινε κάτι; Ή κάποιοι νομίζουν ότι οι συμπεριφορές του Τζανακόπουλου θα ξεχαστούν;

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ