Τι απαντούν στη ΝΔ για την αυτοεξαίρεση της Ράπτη από την εξεταστική για τα Τέμπη

Για τέσσερις χαμένες εβδομάδες έρευνας λόγω μικροτακτικισμών και διαδικαστικών ζητημάτων κάνουν λόγο κύκλοι της κυβερνητικής πλειοψηφίας στην εξεταστική επιτροπή για τα Τέμπη.

Μετά την αυτοεξαίρεση και δεύτερου γαλάζιου βουλευτή, της Ζωής Ράπτη, από τη σύνθεση της επιτροπής και με αφορμή ανακοίνωση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο για μικροτακτικισμούς που έχει πάει πίσω την ουσία της έρευνας και τις καταθέσεις μαρτύρων.

«Με αίσθημα ευθύνης και σεβόμενοι τη διαδικασία, με παράλληλη συναίσθηση καθήκοντος απέναντι σε εκείνους που ζητάνε απαντήσεις κι αντί αυτού βλέπουν ένα κατενάτσιο της αντιπολίτευσης «επί της διαδικασίας», αποφασίστηκε η αυτοεξαίρεση της Ζωής Ράπτη μετά από αυτή του εισηγητή της πλειοψηφίας Θάνου Πλεύρη.

Είναι αδιανόητο να έχουν χαθεί τέσσερις εβδομάδες εργασιών της εξεταστικής επιτροπής λόγω μικροτακτικισμων. Καλούμε έστω κι αυτή τη στιγμή την αντιπολίτευση να κατανοήσει την ανάγκη να φωτιστεί μια ευαίσθητη κοινωνικά υπόθεση», αναφέρουν οι ίδιοι κύκλοι των γαλάζιων βουλευτών.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ