Τεράστιο το ποσοστό του Κασιδιάρη σε τελευταία δημοσκόπηση

Η δημοσκόπηση της Protata, που παρουσίασε το Attica Tv εμφανίζει τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη να συγκεντρώνει ποσοστό 38%, έναντι 14,5% του Κώστα Ζαχαριάδη, 9% του Χάρη Δούκα και 8,5% του Νίκου Σοφιανού.

Επίσης, στο 15,5 % ανέρχεται το ποσοστό των αναποφάσιστων για τον δήμο της Αθήνας, οι περισσότεροι των οποίων δηλώνουν ότι στις τελευταίες εκλογές ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ.

Στο ίδιο ποσοστό με τον υποψήφιο της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι και ο Ηλίας Κασιδιάρης που δηλώνει πως θα τον ψηφίσει το 8,5% των συμμετεχόντων στη δημοσκόπηση.

Περιφέρεια Αττικής

Στην Περιφέρεια Αττικής, καταγράφεται σαφές προβάδισμα του Νίκου Χαρδαλιά με 40% των ψήφων ενώ τον ακολουθεί ο Γιάννης Σγουρός με 13,5%, ο Γιώργος Ιωακειμίδης με 12%. Το ποσοστό των αναποφάσιστων είναι στο 20%, με τους περισσότερους από αυτούς (23%) να δηλώνουν ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόθεση ψήφου

Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των έγκυρων, η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 34,5%, ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 15,5%, το ΠΑΣΟΚ με 11,5%, το ΚΚΕ με 9,5%, η Ελληνική Λύση με 6% και η ΝΙΚΗ με 3%. Το ποσοστό των αναποφάσιστων είναι στο 10,5%.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...