«Τα σκουπίδια του ΠΑΣΟΚ»

Η Πυθία σχολιάζει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Τον βλέπετε τον κύριο της φωτογραφίας; Αν δεν τον θυμάστε λέγεται, Δημήτρης Τζανακόπουλος. Και το έφερε η μοίρα, κατά λάθος να γίνει και αυτός υπουργός στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Ναι, ο Τζανακόπουλος είχε γίνει υπουργός.

Μετά νόμιζε ότι έκοβε και έραβε στον ΣΥΡΙΖΑ και στον περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα.

Μετά, η σύζυγός του – αλήθεια την θυμάστε την κυρία της φωτογραφίας – μία Έφη Αχτσιόγλου θέλησε να γίνει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά την νίκησε ένας Κασσελάκης, ο οποίος είχε εμφανιστεί από το πουθενά.

Μετά ο Τζανακόπουλος και η Αχτσιόγλου, επειδή δεν άντεξαν τη συντριβή, σήκωσαν την αριστερή γροθιά, επειδή με το δεξί χέρι ψήφιζαν τα λαοκτόνα μνημόνια, και αποχώρησαν κάνοντας κόμμα, τη Νέα Αριστερά, και έτσι έχουν κάτι να παίζουν τώρα που δεν τους παίρνει κανένας στα σοβαρά.

Ήταν και πονηροί. Δεν παρέδωσαν τις έδρες τους στο κόμμα με το οποίο εξελέγησαν. Τις κράτησαν. Στις επόμενες εκλογές θα είναι εξαφανισμένοι.

Ο Τζανακόπουλος, όταν είχε τραμπουκίσει, την επομένη των εθνικών εκλογών τον Παναγιώτη Ρήγα, λένε ούρλιαζε κατηγορώντας τον ότι «έφερε στον ΣΥΡΙΖΑ τα σκουπίδια του ΠΑΣΟΚ».

Τώρα ο Τζανακόπουλος και η παρέα του έχουν επαφές με το ΠΑΣΟΚ, μήπως και σώσουν κάτι λίγο πριν από την πολιτική εξαφάνιση.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ