«Τα πάντα ανοιχτά» λέει ο Τεμπονέρας για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Είναι τα «πάντα ανοιχτά, αν οι διαδικασίες μετατεθούν για αμέσως μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές δήλωσε ο Διονύσης Τεμπονέρας, μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά την τοποθέτηση του στην κλειστή συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος.

«Ξεκινήσαμε τις εργασίες της ΚΕ με συντροφικότητα, με ενότητα προκειμένου να ανοίξει η διαδικασία για την επόμενη μέρα. Είναι μια διαδικασία που θα είναι επίπονη και επίμονη, αλλά θα είναι άκρως αναζωογονητική και παραγωγική προκειμένου να φέρουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ξανά σε κυβερνητικές θέσεις ευθύνης», τόνισε ο κ. Τεμπονέρας.

«Από εκεί και πέρα», συνέχισε, «εμείς υπερασπιζόμαστε τις αρχές και τις αξίες μας, γι’ αυτό το λόγο λέμε ότι προκειμένου να προκύψει εκλογή προέδρου και να μείνουμε σε αυτό που γνωρίζαμε παραδοσιακά στην αριστερά ότι πρέπει τελικά οι πολιτικές να είναι εκείνες που προσδιορίζουν τα πρόσωπα και όχι τα πρόσωπα τις πολιτικές».

Να σημειωθεί ότι μετάθεση των διαδικασιών για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, για μετά τις εκλογές, ζήτησε και ο Παύλος Πολάκης, δηλώνοντας πως σε αυτήν την περίπτωση θα θέσει, επίσης υποψηφιότητα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ