Τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι που θα καταστραφούν αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κερδίσει στις εκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει

Για να καταλαβαίνετε.

Υπάρχουν κάποιοι που έχουν μεγαλύτερη αγωνία από τον Τσίπρα και τα βολεμένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για το αποτέλεσμα των εκλογών.

ΜΜΕ και δημοσιογράφοι που στηρίζουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και βρέθηκαν τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια “στην απέξω” απειλούνται με αφανισμό αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κερδίσει τις εκλογές.

Μετά τις εκλογές του 2019 πολλά κρατικοδίαιτα ΜΜΕ που στήριζαν τον Τσίπρα εξαφανίστηκαν, έτσι ξαφνικά, σε μία νύχτα. Γιατί άραγε; Έμειναν κάποια άλλα να συνεχίζουν τον… αγώνα. Λένε ότι αν χάσει ξανά ο Τσίπρας – γεγονός που πιθανότατα θα τον οδηγήσει στο σπίτι του – τότε και αυτά τα ΜΜΕ θα χαθούν από τον χάρτη. Επίσης επίδοξοι νέοι πυλώνες της ντόπιας διαπλοκής θα αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα. Στους τελευταίους θα αναφερθώ εκτενώς τις επόμενες εβδομάδες.

ΥΓ: Πιθανότατα δεν θα κλείσει η “Αυγή”, την οποία αν και δεν την διαβάζουν ούτε εκείνοι που την βγάζουν η ηγεσία, αν και της κοστίζει τα μαλλιά της κεφαλής της, θα την κρατήσει για ιστορικούς λόγους, αλλά και για να έχουν κάτι να παίζουν κάποιοι “δημοσιογράφοι” που εκτός “Αυγής” είναι αδύνατον να βρουν δουλειά.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...