Τα μεροκάματα που παίρνουν οι υπονομευτές του Τσίπρα και του Κασσελάκη από επιχειρηματίες

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ μερικοί – από τους υπονομευτές του Τσίπρα και του Κασσελάκη – είναι αγνοί και έντιμοι. Άλλοι είναι απλά αφελείς. Άλλοι, όμως, αναλαμβάνουν αποστολές με το αζημίωτο. Ποιος πληρώνει; Κάποιοι επιχειρηματίες. Οι έντιμοι και οι αφελείς διαδραματίζουν τους ρόλους των “χρήσιμων ηλιθίων”. Για να καταλαβαίνετε, υπονόμευσαν και υπονομεύουν λόγω βλακείας, επειδή τους χειραγωγούν εκείνοι που βγάζουν χρήματα από την ιστορία της υπονόμευσης.

Τι τους ενώνει όλους αυτούς; Ποιος είναι ο κοινός παρονομαστής; Ο κοινός αγώνας για την ιδεολογική καθαρότητα του ΣΥΡΙΖΑ. (Ποια καθαρότητα ιδεολογική μπορεί να έχει ένα κόμμα που ψήφισε μνημόνια και με τα δύο χέρια, αυτό είναι άλλη ιστορία).

Προσέξτε αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι. Τα πράγματα είναι είναι σοβαρά.

Εδώ και πολύ καιρό, επιχειρηματικά συμφέροντα που ήθελαν να ελέγχουν σε έναν βαθμό τα πράγματα στον ΣΥΡΙΖΑ, έχουν κινηθεί εδώ και πολύ καιρό και δίνουν μεροκαματάκια. Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια. Μεροκαματάκια σε στελέχη και υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ, σε τριτοδεύτερους δημοσιογράφους, ακόμη και σε μία παρεούλα εξωκοινοβουλευτικών της Αριστεράς που με κάποιον τρόπο έχει επιρροή στην Κουμουνδούρου. Και αν δεν δίνουν μεροκάματα ανοίγουν θέσεις εργασίας. Για παράδειγμα η σύζυγος παριστάνει τη συνδικαλίστρια και ο σύζυγος βολεύεται σε ΜΜΕ ολιγάρχη. Ο πατέρας πολεμάει τον Τσίπρα και τον Κασσελάκη και η κόρη βολεύεται κι εκείνη στα ΜΜΕ του ίδιου ολιγάρχη. Τρολ βρίζει εσωκομματικούς αντιπάλους και κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ το βολεύει στην Κουμουνδούρου. Και τρωγοπίνουν σε βάρος των κορόιδων.

Μείνετε συντονισμένοι. Συνεχίζεται…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ