Τα βίντεο είναι εντυπωσιακά και σοκάρουν: Η τεχνητή νοημοσύνη αποκάλυψε την ειδική σχέση της Έφης Αχτσιόγλου με κορυφαία στελέχη της ΝΔ (vids)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Το υλικό που θα δείτε παρακάτω είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Πρόκειται για σειρά σύντομων συνεντεύξεων, οι οποίες παραχωρήθηκαν προεκλογικά στο MAD TV από υποψηφίους βουλευτές που απάντησαν σε ερωτήσεις τεχνητής νοημοσύνης.

Ξεκίνησαν να τα παρακολουθώ από επαγγελματική διαστροφή. Βαθιά μέσα μου πίστεψα ότι στην ερώτηση: “Με ποιον πολιτικό σας αντίπαλο θα βγαίνατε για φαγητό”, όλοι οι νεοδημοκράτες θα επέλεγαν την Έφη Αχτσιόγλου.

Και, μαντέψτε: ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ.

Βλέπω το πρώτο βίντεο με κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ και η απάντηση είναι “Έφη Αχτσιόγλου”. Λέω, “Τυχαίο θα είναι”. Βλέπω το δεύτερο, τα ίδια. Εκεί άρχισε να σοβαρεύει το πράγμα. Βλέπω τα υπόλοιπα και όλοι οι υποψήφιοι της ΝΔ ήθελαν ΟΛΟΙ να βγουν με την Έφη Αχτσιόγλου την οποία αποθέωσαν.

Ξέρετε είναι λίγο περίεργο το σύστημα που έσταζε δηλητήριο για τον Αλέξη Τσίπρα να στάζει μέλι για την Έφη Αχτσιόγλου. Και δεν είναι μόνο περίεργο. Είναι και ύποπτο.

Οι πληροφορίες μου λένε ότι έχει βάλει το χεράκι του ο Αμερικανός επικοινωνιολόγος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ας βγουν να το διαψεύσουν. Κάποιοι άλλοι λένε ότι ήδη στο παρασκήνιο “έπαιζε” μπάλα – προεκλογικά και προβλέποντας τη συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ – και πασίγνωστος – πανίσχυρος εφοπλιστής.

Δείτε τώρα τα βίντεο, πρώτα με την… χαρούμενη Έφη Αχτσιόγλου μετά με τους Δεξιούς φίλους της:

ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΤΟ 0.53

ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 0.40

ΝΟΝΗ ΔΟΥΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 0.30

ΔΟΜΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1.04

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ