Τί συμβαίνει με την «Κιβωτό»; Έργα και ημέρες της Δόμνας Μιχαηλίδου

Η Πυθία αποκαλύπτει

Ενώ εντείνονται οι ψίθυροι για το πώς και το γιατί μεθοδεύτηκε από την τότε υφυπουργό Εργασίας και σημερινής υπουργού, Δόμνας Μιχαηλίδου η αποδόμηση και απαξίωση της «Κιβωτού του Κόσμου», ένα νέο κεφάλαιο προστίθεται στο γνωστό σήριαλ.    

Τρανταχτό παράδειγμα η υπόθεση του 17χρονου βασικού μάρτυρα αρχικά κατηγορίας του Πατέρα Αντώνιου που στη συνέχεια, όμως, άλλαξε την κατάθεσή του και έγινε μάρτυρας υπεράσπισης του ιερέα ισχυριζόμενος ότι δέχτηκε πιέσεις από άλλο τρόφιμο της «Κιβωτού».

Έκτοτε –σύμφωνα με πληροφορίες- γίνεται δέκτης μιας απρεπούς συμπεριφοράς, ακριβώς επειδή άλλαξε την κατάθεσή του υπέρ του ιερέα. Τον έδιωξαν από τη δομή του Βόλου, τον έστειλαν σε δομή στην Αθήνα και από εκεί σε δομή της Πάτρας, ως… δυσμενή μετάθεση αδιαφορώντας για την ψυχολογία του παιδιού.

Από εκεί το παιδί έφυγε κρυφά, ήρθε στην Αθήνα και έμεινε σε φίλο και στον θείο του ο οποίος προχθές –σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Εκκλησία ONLINE»  τον παρέδωσε στο Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού όπου μαζί με την δικηγόρο του αναμένουν την απόφαση της εισαγγελίας για το τι έπεται. Αν δηλαδή θα παραμείνει στην κηδεμονία της Κιβωτού ή όχι.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ