ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ θέλει να είναι καθεστώς με κατακερματισμένη αντιπολίτευση

Τη Νέα Δημοκρατία κατηγορεί σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, λίγο πριν από τις κάλπες της 25ης Ιουνίου, υποστηρίζοντας ότι θέλει να κυβερνήσει απολύτως ανεξέλεγκτη και να είναι ένα καθεστώς, έχοντας μία κατακερματισμένη αντιπολίτευση απέναντί της.

«Η ΝΔ συνεχίζει με κάθε τρόπο να επιβεβαιώνει ότι σχέδιό της είναι να κυβερνήσει απολύτως ανεξέλεγκτη. Χωρίς καμία διαφορετική άποψη, τρομοκρατώντας και εκφοβίζοντας όποιον διαφωνεί μαζί της», αναφέρει χαρακτηριστικά, δίνοντας δύο παραδείγμα που, όπως υποστηρίζει, συνηγορούν σε αυτή την κατηγορία.

«Η πρόβα τζενεράλε ήταν με τον εκβιασμό της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης από την κ. Μπακογιάννη, που τους είπε ότι αν δεν ψηφίσουν ΝΔ, θα περάσουν δύσκολα τα επόμενα χρόνια. Το είδαμε και χθες με την αντίδραση της ΝΔ, στα ερωτήματα που έθεσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας για τις συνθήκες του πολύνεκρου ναυαγίου στην Πύλο», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει επίσης λόγο για βοήθεια από ένα τερατώδες προπαγανδιστικό μηχανισμό στα Μέσα Ενημέρωσης. Έτσι «επιχειρούν να εκφοβίζουν, να τρομοκρατούν κάθε κοινωνική ομάδα που έχει αντίθετη άποψη από τη δίκη τους και προφανώς κάθε πολιτική δύναμη που τους ασκεί ουσιαστικό έλεγχο», καταγγέλει.

«Γι’ αυτό και δεν θέλουν να έχουν ισχυρή, αλλά κατακερματισμένη αντιπολίτευση. Γιατί θέλουν να είναι καθεστώς», συνεχίζει, διαβεβαιώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «θα σταθεί όρθιος απέναντι στον φόβο». «Γιατί η ιστορική του αποστολή είναι να υπερασπίζεται τους αδύναμους, τους κατατρεγμένους, όσους βιώνουν τον κοινωνικό αποκλεισμό, όσους η φωνή τους δεν μπορεί να ακουστεί», καταλήγει.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ