ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα είναι διάσπαση – Απόσπαση θα είναι

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Μεγάλη συζήτηση έχει ξεκινήσει τα τελευταία 24ωρα αναφορικά με το ενδεχόμενο διάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο κόμμα.

Ας είμαστε σοβαροί.

Επειδή, όπως όλα δείχνουν ότι νικητής και νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο Στέφανος Κασσελάκης.

Επειδή, ο Στέφανος Κασσελάκης έρχεται με την ώθηση που του δίνει ο κοινωνικός ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή, ο συντριπτικά μεγάλος όγκος της εκλογικής βάσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Επειδή, οι οπαδοί της Έφης Αχτσιόγλου και ο χρεοκοπημένος, αναχρονιστικός, υποταγμένος στα συμφέροντα, δουλοπρεπής απέναντι στη Δεξιά και ηττοπαθής μηχανισμός του κομματικού ιερατείου θα σαρωθούν από το “τσουνάμι” του κοινωνικού ΣΥΡΙΖΑ.

Επειδή τα περιθωριακά γκρουπούσκουλα του 3% δεν θα αντέξουν ούτε μία ημέρα με τον νέο ηγέτη της Δημοκρατικής Παράταξης.

Επειδή ο μηχανισμός που πλαισιώνει την Αχτσιόγλου και τον Τσακαλώτο δεν έχει καμία απολύτως επιρροή στην ελληνική κοινωνία και από τη ΣΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ είναι αδιάφορος (Πραγματικά, δεν παίρνει κανένας στα σοβαρά αυτή την Αριστερά που έχει ως μοναδικό σημείο αναφοράς τον Δικαιωματισμό).

Επειδή είναι ο ίδιος μηχανισμός – ο μηχανισμός των “Νόμιμων Ιδιοκτητών του ΣΥΡΙΖΑ” – που παρέα με τους Μητσοτάκηδες επιχείρησε να κλείσει στη φυλακή τον Ανδρέα Παπανδρέου και το 2023 μαζί με τη διαπλοκή οδήγησαν τον Αλέξη Τσίπρα στην έξοδο.

Επειδή, επειδή, επειδή…

Επειδή Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΩΝ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ, ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ, είναι θλιβερή μειοψηφία στην ελληνική κοινωνία, τελικά δεν θα υπάρξει ΔΙΑΣΠΑΣΗ.

ΑΠΟΣΠΑΣΗ, ενός μικρού κομματιού του ΣΥΡΙΖΑ θα υπάρξει που μάλιστα δεν θα την αντιληφθεί και κανένας στην ελληνική κοινωνία.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ