«ΣΥΡΙΖαίοι» δημοσιογράφοι μαζί με παρακρατικά «τσακάλια» της Δεξιάς σκαλίζουν το παρελθόν του Κασσελάκη

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ τελείωσαν. Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο νέος πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Οι εσωστρέφεια και οι εσωκομματικές διαμάχες θα συνεχιστούν μέχρι να ολοκληρωθεί η απόσπαση των περιθωριακών του 3%.

Όμως, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. Μερικοί δεν κάθονται καλά. Αδυνατούν να δεχθούν το αποτέλεσμα, έστω και αν γνωρίζουν ότι ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ 3%. Είναι αποφασισμένοι να κάνουν ζημιές. Κάποιοι δεν διστάζουν να συνεργαστούν ακόμη και με τους πιο βρόμικους και σκοτεινούς κύκλους της Δεξιάς και με επιχειρηματικά συμφέροντα που αισθάνονται άβολα από τις πολιτικές εξελίξεις, από την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη και βέβαια από το νέο πολιτικό τοπίο.

Για παράδειγμα μαθαίνω ότι «ΣΥΡΙΖαίοι» δημοσιογράφοι, παρέα με παρακρατικά «τσακάλια» της Δεξιάς σκαλίζουν το παρελθόν του Κασσελάκη. Αναζητούν σκελετούς στην ντουλάπα. Αδίστακτοι. Αποστάτες της ιδεολογίας τους. Εμμονικοί και επικίνδυνοι. Πρόθυμοι, θέτουν τους εαυτούς τους στην υπηρεσία του εχθρού, επειδή το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών τους χάλασε τη μανέστρα. Αναζητούν στοιχεία και για τον ρόλο του Αλέξη Τσίπρα.

Θα επανέλθω…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ