Συνεχίζει τις βρόμικες επιθέσεις στον Βαρουφάκη ο Τσίπρας, ενώ κανένας δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί του – Δεν πρόκειται να υπάρξει προοδευτική συγκυβέρνηση – Είναι μία μούφα


Ερωτηθείς στο Ζάππειο ο Αλέξης Τσίπρας για τις συνεργασίες υποστήριξε, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ότι το πρώτο με το τρίτο κόμμα θα έχει τη δυνατότητα να φτιάξει συγκυβέρνηση. Αν είναι η ΝΔ πρώτη ο κ. Μητστοτάκης θα επιδιώξει να φτιάξει κυβέρνηση δεν θα το ρισκάρει, εκτίμησε. Αν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτος θα έχουμε κυβέρνηση, τόνισε, προσθέτοντας ότι η προοδευτική κυβέρνηση θα στηρίζεται σε ένα πρόγραμμα για ανάταξη της οικονομίας, στήριξη της κοινωνίας, επαναφορά της δημοκρατίας στην εξουσία.

«Δεν είναι το όραμα μου ούτε το σχέδιο μου να φτιάξω μια κυβέρνηση που θα στηρίζεται στην ανοχή ενός κόμματος. Θέλω κυβέρνηση σταθερή, μακράς πνοής», σημείωσε. Σχολίασε ότι «ο κ. Βαρουφάκης αυτοεξαιρέθηκε από το προσκλητήριο των δημοκρατικών προοδευτικών δυνάμεων». «Αν δεν υπήρχε ο κ. Βαρουφάκης, ο κ. Μητσοτάκης θα έπρεπε να τον εφεύρει. Ήταν το αλτερ έγκο του σε όλη την προεκλογική περίοδο. Με την εμμονή του έκανε πολύ μεγάλο δώρο. Δεν ξέρω αν ήταν συνενοημένοι ή αν απλά ήταν μια χρήσιμη προσφορά του κ. Βαρουφάκη στον κ. Μητσοτάκη», σχολίασε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ