Στο Μαξίμου κατασκευάζουν τον «σταθμάρχη» των Αγίων Αναργύρων – Νέος Καραμανλής ο Χρυσοχοΐδης

Η Πυθία σχολιάζει

Πριν από λίγο καιρό, ανώτατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας, μου έλεγε ότι το Σώμα είναι διαλυμένο.

Το ψάρι λένε βρωμάει από το κεφάλι. Και το κεφάλι είναι η ελληνική κυβέρνηση, η κυβέρνηση Μητσοτάκη, η χειρότερη και πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση που έχει γνωρίσει ο τόπος από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα.

Για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους υπάρχουν πολιτικές ευθύνες, που εντοπίζονται στο σάπιο σύστημα του Μαξίμου, το οποίο ανέθεσε ξανά τη Δημόσια Τάξη στον “εθνικό σερίφη”, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος στην τελευταία του θητεία στο Μέγαρο της Λεωφόρου Κατεχάκη είχε αποτύχει. Ο Μητσοτάκης επανέφερε λοιπόν έναν αποτυχημένο. Και τώρα οι επικοινωνιακοί “προφέσορες” του Μητσοτάκη δεν εισηγούνται την αλλαγή πολιτικής στο πεδίο της Ασφάλειας και της Δημόσιας Τάξης, αλλά πως θα σωθεί ο πολιτικός γενίτσαρος, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Η γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους είναι το αποτέλεσμα της διάλυσης της χώρας σε όλα τα επίπεδα. Μία γυναίκα ζήτησε προστασία στις αρχές, που την έδιωξαν από το αστυνομικό τμήμα συμβουλεύοντάς την να… καλέσει την αστυνομία, το “100”, μήπως και έρθει ένα περιπολικό. Η γυναίκα έπραξε με βάση τις οδηγίες και ο τηλεφωνητής της απάντησε ότι το “περιπολικό δεν είναι ταξί”. Μετά η γυναίκα δολοφονήθηκε.

Το ηχητικό της συνομιλίας ανάμεσα στη γυναίκα και στον τηλεφωνητή διέρρευσε και το “έπαιξε” μεγάλος τηλεοπτικός σταθμός. Διέρρευσε για να αποσπάσει την προσοχή από την αναζήτηση ευθυνών από τους πολιτικούς προϊσταμένους των αστυνομικών, από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, από την διεφθαρμένη κυβέρνηση της ΝΔ.

Στο αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων έγιναν καρατομήσεις. Η ανίκανη, άχρηστη, διεφθαρμένη Μητσοτάκη κυβέρνηση αναζητά τους νέους “σταθμάρχες των Τεμπών” για να ρίξει την ευθύνη. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είναι ο νέος Κώστας Καραμανλής.

Ο κόσμος το γνωρίζει, όμως. Όσο ο Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός κανένας δεν είναι ασφαλής.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ