Στη Βουλή Γιώργος Καπουτζίδης και Φώτης Σεργουλόπουλος

Στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και το δικαίωμα τεκνοθεσίας, βρέθηκαν από τα θεωρεία της Βουλής οι Γιώργος Καπουτζίδης και Φώτης Σεργουλόπουλος.

Παρακολούθησαν μέρος της συζήτησης που διεξάγεται για το νομοσχέδιο, καθώς πολλάκις έχουν μιλήσει και διεκδικήσει τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας.

«Ό,τι και να κάνεις στη ζωή σου, το φάρμακο για τον καρκίνο να ανακαλύψεις, από τη στιγμή που είσαι ομοφυλόφιλος σε έχουν πιο κάτω από έναν δολοφόνο, έναν βιαστή. Καταλαβαίνετε ποια ήταν η αφετηρία μας, ποια σκέψη πρέπει να ξεριζώσουμε;», είπε ο σεναριογράφος και ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης μία ημέρα πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος πρόσφατα μίλησε εκτενώς για το νέο νομοσχέδιο για το γάμο και την τεκνοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «δεν θα γίνεις γονιός επειδή σου επιτρέπει ένα νομοσχέδιο». Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στον ρόλο του γονέα ως κάτι πολύ σοβαρό τονίζοντας πως είναι κάτι που ο καθένας είτε το έχει μέσα του είτε όχι. «Σπάμε το στερεότυπο ότι ένας ομοφυλόφιλος θέλει να γίνει γονιός»,

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ