Στελέχη του ΠΑΣΟΚ αποκάλυψαν την κρυφή ατζέντα για συνεργασία με τη ΝΔ – Σε πανικό ο Ανδρουλάκης «κατέρρευσε» στον Χατζηνικολάου – Συμπλήρωμα της Δεξιάς το κόμμα του

Η Πυθία αποκαλύπτει

Δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων της εκλογικής αναμέτρησης της περασμένης Κυριακής και το ΠΑΣΟΚ αυτοαποκαλύφθηκε.

Τι είναι το ΠΑΣΟΚ; Ένα κόμμα – σύμπλήρωμα της Δεξιάς. Όποτε το χρειάζεται το κατεστημένο, όποτε το χρειάζεται η ΝΔ, σπεύδει να βοηθήσει. Για αυτόν ακριβώς το λόγο δεν πρέπει να έχουν αυταπάτες οι πολίτες. Ψήφος στον ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη σημαίνει βοήθεια στη Δεξιά!

Δεν κρατήθηκαν, ούτε η Μπατζελή, ούτε η Αποστολάκη και αποκάλυψαν ότι αν τους καλούσε ο Μητσοτάκης θα συνεργαζόντουσαν μαζί του. Αφού το ΠΑΣΟΚ υπάρπαξε την ψήφο δημοκρατικών πολιτών με τη δήθεν σύγκρουση του Ανδρουλάκη με τον Μητσοτάκη, τώρα αποκαλύπτει ότι το… παιχνίδι ήταν σικέ.

Σε πανικό ο Ανδρουλάκης “κατέρρευσε” στον Χατζηνικολάου.

Δεν υπάρχει περιθώριο προγραμματικών συγκλίσεων του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ, επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε. Με επίκεντρο τις επερχόμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου, ο Νίκος Ανδρουλάκης, σε συνέντευξή του στον ANT1 το απόγευμα της 25ης Μαΐου 2023, ξεκαθάρισε ότι λέει «όχι σε συγκυβέρνηση με τη ΝΔ», σε περίπτωση που το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Τα στελέχη του έχουν άλλη άποψη. Την πραγματική. Απλά, είναι μαρτυριάρικα.

Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ