Στέφανος Κασσελάκης: «Κοινωνικό κράτος είχαμε μόνο με τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Αλέξη Τσίπρα»

Σκληρή απάντηση στην κριτική που δέχθηκε σχετικά με την επίσκεψή του στην Μακρόνησο και το σποτ που ανέβασε στα social media από εκει, έδωσε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, από τα Γιάννενα.

«Η Μακρόνησος ανήκει σε όλο το λαό, και πρέπει να ανήκει σε όλο το λαό, οι αγώνες που έκαναν οι ήρωες της Αριστεράς ήταν για το καλό όλου του λαού» τόνισε ο κ. Κασσελάκης.

«Πρέπει να δημιουργηθεί η σύγχρονη κυβερνώσα Αριστερά» ανέφερε επίσης, και επισήμανε πως στα 50 χρόνια Ελληνικής Δημοκρατίας, κοινωνικό κράτος είχαμε μόνο 12 χρόνια, 8 χρόνια με τον Ανδρέα Παπανδρέου και 4 με τον Αλέξη Τσίπρα.” σημείωσε επίσης.

Αναφερόμενος στην μάχη για την θέση του προέδρου του κόμματος σημείωσε: «Καθαρές κουβέντες. Αν κερδίσω στις εκλογές του κόμματος, θα έχω για όλα τα στελέχη ανοιχτή καρδιά και ανοιχτό μυαλό ώστε να μπορέσουμε να χτίσουμε τη σύγχρονη Αριστερά του μέλλοντος. Αν χάσω, θα μείνω στον ΣΥΡΙΖΑ και θα προσφέρω όσο μπορώ και στους επικεφαλής υποψηφίους μας στις Περιφέρειες της χώρας αλλά και σε όλη την κοινωνία που βιώνει απίστευτη αδικία. Αν πιστεύετε ότι ένα μοντέρνο, προοδευτικό κόμμα μπορεί να εκπροσωπήσει το μέλλον που θέλουμε για την πατρίδα μας, τότε την Κυριακή να πάτε να ψηφίσετε!».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ