Στέφανος Κασσελάκης: Επίσκεψη στο μνημείο Τεμπονέρα στην Πάτρα – Η λιποθυμία που δημιούργησε αναστάτωση (vids)

Από το μνημείο Τεμπονέρα ξεκίνησε τη σημερινή (6.10.2023) επίσκεψή του στην Πάτρα, ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Εκεί τον υποδέχθηκαν στελέχη του κόμματος, ενώ ο Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Σιδηρόπουλος τον υποδέχθηκε με λουλούδια.

Ακολούθησε κατάθεση λουλουδιών στο μνημείο Τεμπονέρα από τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος συνομίλησε με τον κόσμο, ενώ δεν έκανε δηλώσεις.

Η σχετική ανάρτησή του:

Εκεί, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Παναγιωτόπουλος μίλησε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντάς του το ιστορικό της δολοφονίας του Νίκου Τεμπονέρα.

Μετά από λίγα λεπτά, ο Στέφανος Κασσελάκης αποχώρησε και ακολούθησε επίσκεψη στο εκλογικό κέντρο του Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» Κώστα Καρπέτα.

Από την πλευρά του, ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε πως είναι ένα μοτίβο πολλών αιρετών της ΝΔ που έχουν αμελήσει τον τόπο και έχουν ξεκοκαλλήσει το μέλλον του τόπου με το φάγωμα που έχουν κάνει, κάτι που το είδαν και στη Θεσσαλία.

Ακολούθησε βόλτα στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας, ενώ στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου αναμένεται να συναντηθεί με τον υποψήφιο δήμαρχο Πατρέων Βασίλη Αϊβαλή.

Η λιποθυμία που δημιούργησε αναστάτωση

Αυτό που όμως ξεχώρισε στην επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στο μνημείο Τεμπονέρα, ήταν η λιποθυμία του δημοσιογράφου Απόστολου Βουλδή, τη στιγμή μάλιστα που ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος μιλούσε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για το πώς έγινε η δολοφονία του Νίκου Τεμπονέρα.

Αμέσως, στο πλευρό του Απόστολου Βουλδή βρέθηκε τόσο ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος όσο και ο Τάκης Γεωργακόπουλος, γιατροί και οι δύο, που του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες, ενώ κλήθηκε και το ΕΚΑΒ.

ΠΗΓΗpelop.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ