Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη γυναίκα που τον κατήγγειλε – «Ίσως η πιο σκοτεινή περίοδος της ζωής μου, νόμιζα ότι θα χάσω το μυαλό μου»

Για σήμερα μετατέθηκε η δίκη τού πρώην τηλεπαρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος κατηγορείται για δημοσιοποίηση υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην ερωτικής του συντρόφου, μέσω του διαδικτύου. Πρόκειται για την πρώτη από τις τρεις υποθέσεις με συναφές ποινικό περιεχόμενο που πήραν το δρόμο της Δικαιοσύνης, ύστερα από ισάριθμες καταγγελίες εις βάρος του.

Για την υπόθεση που κλήθηκε να δικαστεί χθες Τρίτη, είχε καταδικαστεί πέρσι τον Φεβρουάριο σε φυλάκιση 5 ετών. Κατά της απόφασης όμως ασκήθηκε έφεση από τον εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι η υπόθεση θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο, όπως κι έγινε.

Η πρώτη γυναίκα που τον κατήγγειλε δήλωσε πως θεωρεί ότι ο κος Παναγιωτόπουλος δεν έχει μετανιώσει για τίποτε «Θέλω αυτή τη φορά να δικαστεί σε βαθμό κακουργήματος. Εγώ το ξεκίνησα όλα, βρήκα όλα τα στοιχεία μόνη μου. Εκείνη την περίοδο, το πιο σημαντικό για εμένα ήταν να σβηστούν τα βίντεο και έπειτα το να τιμωρηθεί».

Πιο συγκεκριμένα η γυναίκα δήλωσε: «Αισθάνομαι ξανά πάρα πολύ πιεσμένη ψυχολογικά. Ξυπνούν πάλι όλες αυτές οι μνήμες. Προσπαθώ να ξεχάσω, κάνω μεγάλη προσπάθεια. Αυτή τη φορά θα είμαστε στο Εφετείο. Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά και να υπάρξει η ποινή που αναμένω εδώ και πέντε χρόνια. Θέλω αυτή τη φορά να δικαστεί σε βαθμό κακουργήματος. Εγώ το ξεκίνησα όλα, βρήκα όλα τα στοιχεία μόνη μου. Εκείνη την περίοδο, το πιο σημαντικό για εμένα ήταν να σβηστούν τα βίντεο και έπειτα το να τιμωρηθεί», είπε η γυναίκα στο Mega και πρόσθεσε τα εξής:

«Αυτός ο άνθρωπος με προσέγγισε, με έπεισε ότι θα σβήσει όλα, ότι θα με βοηθήσει οικονομικά. Μου είχε πει ακόμα και να παντρευτούμε και τότε άρχισαν να καταλαβαίνω ότι αυτός ο άνθρωπος απλά με κοροϊδεύει και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. Το μόνο που ήθελα από αυτόν ήταν να μπει στη διαδικασία να σβήσει όλα τα βίντεο. Για εμένα ήταν πολύ σημαντικό να διατηρήσω την ανωνυμία μου. Είναι σημαντικό ότι μπορώ να κυκλοφορώ στο δρόμο και να μην γνωρίζουν τι έχει συμβεί και ότι είμαι η κοπέλα από αυτήν τη υπόθεση».

Συνέχισε λέγοντας: «Δεν έχει έρθει σε καμία επικοινωνία. Την προηγούμενη φορά (στο δικαστήριο) δεν είχε δώσει το παρών. Δεν μπορώ να είμαι πόσες ώρες στην ίδια αίθουσα μαζί του. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω το κίνητρο. Το έκανε τελείως συνειδητά, το είχε προσχεδιασμένο να το κάνει σε εμένα. Ήταν κάτι που το είχε ξεκινήσει περίπου τέσσερα χρόνια πριν. Οι κοπέλες μα μην ντρέπονται και να μιλάνε. Δεν φταίμε εμείς, ίσως εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους. Δυστυχώς είναι κάτι που από εδώ και πέρα θα το βλέπουμε συνέχεια, με την εξέλιξη του Ίντερνετ. Ίσως η πιο σκοτεινή περίοδος της ζωής μου. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Νόμιζα πως θα τρελαινόμουν. Ήταν πολύ επώδυνο και να το συνειδητοποιήσω και να μπω στη διαδικασία να κινηθώ νομικά. Δεν ήταν εύκολο να μπω σε αυτά τα site και να ψάχνω ώρες, τρεις μήνες μου πήρε. Νόμιζα ότι θα χάσω το μυαλό μου. Μου είχε πει ότι ήταν ψυχικά άρρωστος, του προκαλούσε ικανοποίηση και του έβγαινε έμφυτα» κατέληξε δε η γυναίκα.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...