Σούπερ Λίγκα: Αγωνιστική… χιλίων προβλημάτων και μεγάλων προσδοκιών

Αργά το βράδυ ίσως έχουμε μια πιο καθαρή εικόνα για τον πρωταθλητή του 2023. Τα ντέρμπι του Ολυμπιακού – Παναθηναϊκό και Άρη – ΑΕΚ κρίνουν, σε σημαντικό βαθμό, την πρώτη θέση. Ερωτηματικό παραμένει το πόσο ανταγωνιστικός μπορεί να είναι ο Παναθηναϊκός μετά τα κρούσματα κορωνοϊού στο ματς που γίνεται χωρίς θεατές. Θυμίζουμε ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας ο τίτλος πηγαίνει στον Παναθηναϊκό που τεράτισε πρώτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

21:00 Άρης – ΑΕΚ (Novasport Prime)

Άρης: Ο Φαμπιάνο θα βρίσκεται στην 20άδα, αλλά θεωρείται δύσκολο να ξεκινήσει. Με ίωση ο Πάλμα, τραυματίες οι Μπράμπετς και Μανού Γκαρθία.

ΑΕΚ: Τραυματίας ο Αραούχο, ανέτοιμος ο Σιντιμπέ, διεθέσιμοι Ρότα, Μήτογλου.

Στατιστικά: Η ΑΕΚ έχει νικήσει φέτος τον Άρη και στους τρεις αγώνες. Στην κανονική περίοδο είχε επικρατήσει με 2-0 στο «Βικελίδης». Συνολικά σε 62 αγώνες στο γήπεδό του για το πρωτάθλημα ο Άρης έχει 25 νίκες, 18 ισοπαλίες και η ΑΕΚ 19. Τα τέρματα είναι 78-69.

Διαιτητής: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας)

Βοηθοί: Χασάν Κούλα (Ξάνθης), Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας)

4ος: Θανάσης Τζήλος (Λάρισας)

VAR: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

21:00 Βόλος – ΠΑΟΚ (Cosmotesport3)

Βόλος: Με 17άδα θα παραχτεί ο Βόλος. Εκτός οι τραυματίες Μπαριέντος, Τσιρίνος, Οζέγκοβιτς, Σιέλης, Κότνικ, αλλά και οι τιμωρημένοι Γκάγκι και Ντέλετιτς.

ΠΑΟΚ: Εκτός οι Ολιβέιρα, Ίνγκασον, Σάστρε, Αουγκούστο, Τάισον.

Στατιστικά: Δεν έχει γκολ ο Βόλος στο γήπεδό του με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Φυσικά δεν έχει και νίκη. Σην κανινική διάρκεια του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ νίκησε σε 1-0. Σε 4 αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα υπάρχει μια ισοπαλία και τρεις νίκες του Δικεφάλου. Τέρματα: 0-5

Διαιτητής: Χρήστος Βεργέτης (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Κώστας Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας)

4ος: Κώστας Κατοίκος (Αθήνας)

VAR: Τάσος Παπαπέτρου (Αθήνας), Θανάσης Κόλλιας (Ηπείρου)

21:00 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (Csomotesport2)

Ολυμπιακός: Επιστρέφουν οι Κανός, αποκλείστηκε λόγω ενοχλήσεων ο Βαλμπουενά, στην αποστολή, αλλά αμφίβολοι λόγω ενοχλήσεων οι Χουάνγκ, Εμβιλά και Παπασταθόπουλος, σταθερά εκτός οι Πασχαλάκης, Γκ. Ροντρίγκες.

Παναθηναϊκός: Συνεχίζονται τα κρούσματα covid-19. Θετικοί παραμένουν 17 ποδοσφαιριστές και ο Γιοβάνοβιτς θα επιλέξει την τελευταία στιγμή την 20άδα.

Στατιστικά: Ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος στα 7 τελευταία ματς για το πρωτάθλημα, ανεξαρτήτως έδρας (3-4-0). Φέτος το ματς στο Φάληρο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ, ενώ οι «πράσινοι» έφεραν 1-1 στη Λεωφόρο και νίκησαν 2-0 για τα πλέι οφ. Συνολικά σε 67 μετς πρωταθλήματος στην έδρα τους οι «ερυθρόλευκξοι» έχουν 30 νίκες, 13 ισοπαλίες και οι «πράσινοι» 13. Τα τέρματα είναι 87-61

Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανίας)

Βοηθοί: Μαρκ Μπόρεν, Στέφαν Λουπ (Γερμανίας)

4ος: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων)

VAR: Γκίντερ Περλ (Γερμανίας), Κώστας Ψαρρής (Ζακύνθου)

Η Βαθμολογία


Η επόμενη – τελευταία – αγωνιστική

Κυριακή 14 Μαΐου

20:00 ΑΕΚ – Βόλος

20:00 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

20:00 Παναθηναϊκός – Άρης

ΠΗΓΗnewsbreak.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ