Σοκ στον ΣΥΡΙΖΑ από την άθλια επίθεση στελέχους της Ομπρέλας στον Στέφανο Κασσελάκη

Εντείνεται η εσωκομματική σύγκρουση στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ την επιλογή του να απευθύνει αυστηρό μήνυμα – απειλή προς «διαφωνούντες», η Ομπρέλα την εκλαμβάνει ως εξαιρετικά επιθετική και διαλυτική για το κόμμα.

Με άρθρο του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» το στέλεχος της Ομπρέλας και στενός συνεργάτης του Νίκου Φίλη, Τάκης Κατσαρός, έφθασε στο σημείο να ζητήσει την καθαίρεση του κ. Κασσελάκη, ο οποίος, σύμφωνα με τον ίδιο, εμφανίστηκε στη συνέλευση του ΣΕΒ, ως «απολογητής» και «σημαιοφόρος» των απόψεων του Κυριάκου Μητσοτάκη για την «επιχειρηματικότητα».

Μάλιστα αποκαλεί τον Στέφανο Κασσελάκη ως «θλιβερή καρικατούρα που παριστάνει τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και φθάνει στο σημείο να ζητήσει την καθαίρεσή του. Παράλληλα, καταγγέλλει τόσο την «ανατριχιαστική τοποθέτησή του υπέρ της “ευγονικής” στο ζήτημα της παρένθετης μητέρας», όσο και γιατί δεν πήρε ευθέως θέση κατά του Ισραήλ στο θέμα της Γάζας.

Το άρθρο του Τάκη Κατσαρού

«Ως απολογητής και “σημαιοφόρος” των απόψεων του Κυριάκου Μητσοτάκη για την “επιχειρηματικότητα”, εμφανίστηκε στη συνέλευση του ΣΕΒ η θλιβερή “καρικατούρα” που παριστάνει τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ειδικά, η θέση για τα stock options των επιχειρήσεων προς τους εργαζόμενους είναι καθαρή αντιγραφή της ανάλογης θέσης του προέδρου της ΝΔ, όπως φαίνεται από την εικόνα που επισυνάπτεται. Αποτελεί το ευαγγέλιο της νεοφιλελεύθερης επαγγελίας, προκειμένου να δημιουργηθεί η πλασματική εντύπωση της συνευθύνης εργαζομένων-εργοδοτών και βέβαια για να ανοίξει ένα ακόμη παράθυρο φοροαπαλλαγών και άλλων “διευκολύνσεων” στην περίφημη “υγιή επιχειρηματικότητα”. Ποτέ και πουθενά δεν αποτέλεσε θέση της σύγχρονης Αριστεράς και βέβαια δεν περιλαμβάνεται στο ψηφισμένο από το Συνέδριο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σε αυτή την εξαγγελία, υπό τον μανδύα της σύγχρονης Αριστεράς, προέβη ο Στ. Κασσελάκης ακριβώς την ημέρα που το δημόσιο, μέσω του ΤΧΣ, πουλούσε τη συμμετοχή του και κατέγραφε ζημία 9,9 δισ.ευρώ από τη συμμετοχή του στις αλλεπάλληλες ανακεφαλαιοποιήσεις της Εurobank, χωρίς ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο νέος του πρόεδρος να πούνε λέξη.

Η καταγέλαστη “κατάργηση της πάλης των τάξεων” του μακαρίτη Λάσκαρη, αναγορεύεται σε κεντρική προγραμματική θέση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ!

Η γελοιοποίηση του κόμματος εκ μέρους του Στέφανου Κασσελάκη, συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα. Μετά την ανατριχιαστική τοποθέτησή του υπέρ της “ευγονικής” στο ζήτημα της παρένθετης μητέρας, προχθές είχαμε την ταύτισή του με την πολεμική μηχανή του Ισραήλ και του Νετανιάχου στο θέμα της Γάζας, με μια μονόπλευρη και κατάπτυστη ανακοίνωση.

Ταυτόχρονα, ο ίδιος εξακολουθεί να λέει ψέματα, να μην απαντά σε ερωτήματα και να αφήνει βαριές σκιές και υπόνοιες για το βιογραφικό του.

Ως εδώ!

Η ενεργοποίηση του άρθρου 20 παρ.4 του Καταστατικού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την καθαίρεση του Προέδρου από την ΚΕ, είναι πλέον η μόνη διέξοδος.

Τα μέλη της ΠΓ και της ΚΕ που διαφωνούν έχουν ιερή υποχρέωση έναντι του κόμματος και της ιστορίας της Αριστεράς να αναλάβουν τη σχετική πρωτοβουλία.

Εγκριθεί δεν εγκριθεί από τους υπάρχοντες συσχετισμούς στην ΚΕ, θα έχουν επιτελέσει το καθήκον τους απέναντι στον κόσμο της Αριστεράς και στους εαυτούς τους».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ