Σοκ στον καλλιτεχνικό χώρο: Ερευνούν τον Αντώνη Ρέμο για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος – Δεσμεύτηκε η περιουσία του μέχρι 1,5 εκατ. ευρώ

Με εντολή της Αρχής Καταπολέμησης Εσόδων από Παράνομη Δραστηριότητα, καλείται η Οικονομική Εισαγγελία να διερευνήσει σε βάθος τις ενδείξεις περί εμπλοκής σε υπόθεση φοροδιαφυγής και ξεπλύματος μαύρου χρήματος, του γνωστού τραγουδιστή, Αντώνη Ρέμου, όπως μεταδίδει το zougla.gr.

Ο  Πρόεδρος της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, Χαράλαμπος  Βουρλιώτης με πόρισμά του ειδοποιεί τις εισαγγελικές Αρχές περί των ενδείξεων που κατέχει, ενώ παράλληλα  όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, δεσμεύει την κινητή και ακίνητη περιουσία του, μέχρι του ποσού του 1,5 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αρχή ερευνώντας εταιρεία του τραγουδιστή, «σκόνταψε» στη διάπραξη τυχόν αξιόποινων πράξεων εκ μέρους του τραγουδιστή και συγκεκριμένα φοροδιαφυγής ύψους 1.500.000 ευρώ και ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Μετά από αυτό προχώρησε στη δέσμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του τραγουδιστή, προσωπικών λογαριασμών, λογαριασμών της επίμαχης εταιρείας, σκαφών αλλά και θυρίδων στην περίπτωση που υπάρχουν έως το ποσό του 1.500.000 ευρώ.

Τι απαντά ο τραγουδιστής

Απάντηση μέσω του δικηγόρου του έδωσε ο γνωστός τραγουδιστής που ελέγχεται από την οικονομική εισαγγελία για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα χρήματος. Συγκεκριμένα, αρνείται τα περί φοροδιαφυγής, και τονίζει πως η Αρχή για το ξέπλυμα χρήματος δεν τον έχει καλέσει για εξηγήσει.

ΠΗΓΗzougla.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο επιχειρηματίας που πρόσφερε μαύρο χρήμα στον Στέφανο Κασσελάκη

Η Πυθία σχολιάζειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Δεν...

Ποιον στηρίζει για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο Παπανδρέου, ποιον ο Βενιζέλος και τι κάνει ο Σημίτης

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....