Ο Αντώνης Ρέμος έλυσε τη σιωπή του για όσα συνέβησαν με τον Γιώργο Νταλάρα (vid)

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε ο Αντώνης Ρέμος και έδωσε τη δική του απάντηση για τον Γιώργο Νταλάρα και την περιβόητη συνεργασία τους.

«Ο καθένας διαλέγει τον τρόπο που θέλει να εκτεθεί. Από εκεί και πέρα, δε μπορώ να επιβάλω εγώ ή να πω. Τώρα, η δική μου γνώμη είναι ότι πρέπει καλώς ή κακώς να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Όσο θέλουμε να λέμε τις ιστορίες ή τις θεωρίες μας. Καλό είναι κάποια στιγμή επιτέλους να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε λίγο τις απόψεις μας, τις σκέψεις, τα θέλω μας και να μπορούμε να συμβαδίσουμε σε έναν κοινό στόχο» ανέφερε, αρχικά, ο τραγουδιστής.

«Αν θες να πούμε για το θέμα του Γιώργου Νταλάρα δεν αναφέρθηκε κάτι προσωπικά για εμένα. Δεν ειπώθηκε κάτι μειονεκτικό απέναντί μου. Με τον Γιώργο Νταλάρα συνεργαστήκαμε, όπως συνεργαστήκαμε. Από εκεί και πέρα, έχει τις απόψεις του, καλά κάνει και τις έχει και καλά κάνουν τ’ άλλα τα παιδιά που κάνουν αυτό που κάνουν… Από εκεί και πέρα η ιστορία θα κρίνει. Η ιστορία προχωράει, ο κόσμος προχωράει και οι γενιές προχωράνε. Καλό είναι να κοιτάμε τις γενιές που έρχονται και όχι να τις αφορίζουμε. Δηλαδή να τις στηρίζουμε ακόμα κι όταν δε συμφωνούμε» πρόσθεσε ο Αντώνης Ρέμος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαξίμου 2015: Το απειλητικό μήνυμα πανίσχυρου εκδότη που «πάγωσε» κορυφαίο υπουργό του Αλέξη Τσίπρα – Η αλήθεια για τους εκβιασμούς στα media

Πρωτοκλασάτος υπουργός δείχνει SMS εκδότη με έμμεση απειλή για πρωτοσέλιδο. Το περιστατικό που αποκαλύπτει πώς λειτουργούσε η πίεση.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση «εκβιασμού» της Ζέττας Μακρή – Κλειδί το τιμολόγιο που παρουσίασε ο δημοσιογράφος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή από δημοσιογράφο. Ο κατηγορούμενος παρουσιάζει τιμολόγιο και κάνει λόγο για εμπορική συμφωνία. Όλα θα κριθούν στο Αυτόφωρο. Οι ισχυρισμοί και η αντίδραση της βουλευτού.

Ο Μάκης Βορίδης στη «Γη της Ελιάς»; Παραιτήθηκε και πάει… Μάνη με ρόλο-έκπληξη!

Ο Μάκης Βορίδης παραιτήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και φημολογείται ότι θα παίξει στη "Γη της Ελιάς" ως Επιθεωρητής Επιδοτήσεων!

Ναύαρχος Αποστολάκης: Σοβαρές καταγγελίες για τις επιπτώσεις του έργου του Λάτση – Ποιος πληρώνει τις ρήτρες εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ευάγγελος Αποστολάκης καταγγέλλει τα προβλήματα των έργων στο Ελληνικό: κυκλοφορία, ηχορύπανση, πλημμύρες και απώλεια πρασίνου.