Ο Αντώνης Ρέμος έλυσε τη σιωπή του για όσα συνέβησαν με τον Γιώργο Νταλάρα (vid)

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε ο Αντώνης Ρέμος και έδωσε τη δική του απάντηση για τον Γιώργο Νταλάρα και την περιβόητη συνεργασία τους.

«Ο καθένας διαλέγει τον τρόπο που θέλει να εκτεθεί. Από εκεί και πέρα, δε μπορώ να επιβάλω εγώ ή να πω. Τώρα, η δική μου γνώμη είναι ότι πρέπει καλώς ή κακώς να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. Όσο θέλουμε να λέμε τις ιστορίες ή τις θεωρίες μας. Καλό είναι κάποια στιγμή επιτέλους να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε λίγο τις απόψεις μας, τις σκέψεις, τα θέλω μας και να μπορούμε να συμβαδίσουμε σε έναν κοινό στόχο» ανέφερε, αρχικά, ο τραγουδιστής.

«Αν θες να πούμε για το θέμα του Γιώργου Νταλάρα δεν αναφέρθηκε κάτι προσωπικά για εμένα. Δεν ειπώθηκε κάτι μειονεκτικό απέναντί μου. Με τον Γιώργο Νταλάρα συνεργαστήκαμε, όπως συνεργαστήκαμε. Από εκεί και πέρα, έχει τις απόψεις του, καλά κάνει και τις έχει και καλά κάνουν τ’ άλλα τα παιδιά που κάνουν αυτό που κάνουν… Από εκεί και πέρα η ιστορία θα κρίνει. Η ιστορία προχωράει, ο κόσμος προχωράει και οι γενιές προχωράνε. Καλό είναι να κοιτάμε τις γενιές που έρχονται και όχι να τις αφορίζουμε. Δηλαδή να τις στηρίζουμε ακόμα κι όταν δε συμφωνούμε» πρόσθεσε ο Αντώνης Ρέμος.

Περισσότερα

Newsroom

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα δημοσκόπηση-σοκ για τον ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλες απώλειες και για τη ΝΔ – Που πάνε οι ψηφοφόροι

Τα κριτήρια ψήφου στις ευρωεκλογές, τη συνεχή «αιμορραγία» των...

Ανατροπή με Αναστασία Γιάμαλη και ΣΚΑΪ;

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....