Σοκ στην Κουμουνδούρου: Δεν ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ επειδή ο Τσίπρας θέλει να συνεργαστεί με τον Ανδρουλάκη – Ο Αλέξης κατάλαβε το εγκληματικό λάθος που έκανε

Η Πυθία αποκαλύπτει

Έχετε δει που ο Αλέξης Τσίπρας είναι μαζεμένος τις τελευταίες ημέρες. Φήμες αναφέρουν ότι έχει μετανιώσει για την απλή αναλογική που έφερε και τελικά αποτελεί κίνδυνο για τη σταθερότητα στη χώρα.

Κατάλαβε ότι αν είχε διατηρήσει την ενισχυμένη αναλογική με το bonus των 50 εδρών θα είχε τη νίκη στο τσεπάκι. Θα είχε δημιουργηθεί ρεύμα νίκης για να φύγει η Δεξιά και ο Μητσοτάκης. Τώρα, όμως, έχει μετατρέψει την ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ σε χαμένη ψήφο. Πολλοί δεν θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ επειδή αντιλαμβάνονται πως αν το πράξουν το πιθανότερο είναι να μην σχηματιστεί κυβέρνηση. Και πιστέψτε με δεν είναι εποχή για πειράματα. Έτσι στρέφονται σε εναλλακτικές.

Έχει να αντιμετωπίσει και κάτι ακόμη, όμως, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο δημοκρατικός κόσμος οργίζεται και πληγώνεται μόνο στη σκέψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να συνεργαστεί με τον κολλητό της Εύας Καϊλή και τον “παραγιό” του Σημίτη, του Βενιζέλου και του Παπαντωνίου, τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Και ξέρετε τι λέει; “Καλύτερα παπάκι, παρά με Ανδρουλάκη”.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ