Σοκ σε όλη την Ελλάδα: Οι δηλώσεις του Τούρκου καναλάρχη ακούστηκαν σαν τα λόγια του Αλαφούζου

Από το harddog-sport

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι δεν περιορίστηκε μόνο στο προξενιό του Τερίμ με τον Παναθηναϊκό. Έχει θέση, άποψη και καταγγελτικό λόγο για τα αγωνιστικά της ομάδας. Βγήκε και δήλωσε ότι την περασμένη περίοδο «ο Παναθηναϊκός δεν στέφθηκε πρωταθλητής» αν και είχε «διαφορά μεγαλύτερη των δέκα βαθμών», ότι τώρα είναι δεύτερος στη βαθμολογία «αλλά δεν έχει νικήσει ούτε σε ένα ντέρμπι», ότι δεν κατέκτησε πρωτάθλημα «για 14 χρόνια», ότι δεν μπόρεσε να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπινος Λιγκ» (τι εύκολο!), ότι τερμάτισε τελευταίος στον όμιλο του Γιουρόπα, ότι «έχασε από τη Μακαμπί Χάιφα» της οποίας η χώρα βρίσκεται σε πόλεμο. Πάλι καλά που δεν είπε ότι απέκλεισε μεν την Ντνίπρο, αλλά ήταν ομάδα μιας ακόμα εμπόλεμης χώρας.

Οι δηλώσεις του Τούρκου τηλεοπτικού παραγωγού ακούστηκαν σαν λόγια του Γιάννη Αλαφούζου και ο ίδιος λειτούργησε σαν οιονεί εκπρόσωπός του. Έδειξε (σαν) να ξέρει καλά και από μέσα τα της ομάδας και ας είμαστε προετοιμασμένοι για άλλες δηλώσεις του στο μέλλον. Πιθανόν άμα χρειαστεί να μιλήσει για τη διαιτησία, για τη πολύ καλή δουλειά του Τερίμ, για τους φιλάθλους, για οτιδήποτε. 

Βέβαια, είναι δύσκολο να πει κάποια στιγμή ότι θα μπορούσε να μεγαλώσει με την αφίσα του Σαραβάκου στο δωμάτιό του, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Όταν ξαφνικά –στο ίσωμα– γκρεμίζεται ένας προπονητής με την αποδοχή και την προσφορά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όλα μπορείς να τα δεις, όλα να τα ακούσεις.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ