Σοκ περιμένει τον Στέφανο Κασσελάκη αν δεν ολοκληρώσει αυτό που πρέπει – Μαζικές αποχωρήσεις Προεδρικών

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Ο δημοκρατικός κόσμος που ανέδειξε τον Στέφανο Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθεί με το στόμα ανοικτό τις εξελίξεις. Ποιες εξελίξεις; Τις “Ομπρέλες”, τους Σκουρλέτηδες, τους Φίληδες και την υπόλοιπη παρέα, επί δύο σχεδόν μήνες να υβρίζουν τη νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στα κανάλια της διαπλοκής.

Ε λοιπόν, αυτός ο δημοκρατικός κόσμος έχει δείξει μεγάλη ανοχή. Και περιμένει από τον Στέφανο Κασσελάκη να τα αλλάξει όλα. Εξάλλου τον περασμένο Σεπτέμβρη αυτή την εντολή έλαβε. Ο δημοκρατικός κόσμος, περιμένει επίσης να ολοκληρωθούν οι διαγραφές. Δεν τον ενδιαφέρει τι θα κάνουν τα όργανα, αν θα συνεδριάσουν, αν θα παίξουν τα παιδιά και οι αργόσχολοι του ΣΥΡΙΖΑ, αν ετοιμάζονται να καταλάβουν τα γραφεία της Κουμουνδούρου, όπως τα χειμερινά ανάκτορα.

Αν μετά το Σαββατοκύριακο οι υπονομευτές παραμείνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα το κόμμα να δίνει εικόνα αληθινού τσίρκου, θα αποχωρήσει κόσμος και κοσμάκης. “Δεν καθόμαστε ούτε μία ημέρα με αυτούς”. Και έχουν δίκιο. Το έγραψε τις προάλλες και ο Νίκος Μωραΐτης “ΤΕΛΟΣ. Μια εβδομάδα περιθώριο”.

Οι αποχωρήσεις των Προεδρικών θα είναι μαζικές.

Εκεί στην Κουμουνδούρου ακούν;

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ