Σοκ: «Κατέρρευσε» με Ανδρουλάκη ο Αρναούτογλου

Δεν έδωσε καλύτερα ποσοστά από προηγούμενες εκπομπές στο The 2night show της Δευτέρας η παρουσία του Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος βέβαια δεν ήταν ο μοναδικός καλεσμένος της βραδιάς αλλά κάλυψε ένα μεγάλο μέρος της. Και στις δύο βασικές κατηγορίες που μετρώνται από τη Nielsen η τηλεθέαση ήταν χαμηλή –και ιδιαίτερα στο ονομαζόμενο νεανικό κοινό. Συγκεκριμένα στο σύνολο των τηλεθεατών είχε (ολόκληρη η εκπομπή και όχι μόνο το κομμάτι με τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ) 10,6%, ενώ στο κοινό ηλικίας 18-54 κατέγραψε μόλις 8,8%.
Το The 2night show της Δευτέρας υπολογίζεται ότι το παρακολούθησαν 256.000 άτομα. Οι επιμέρους κατηγορίες στις οποίες είχε μεγαλύτερα ποσοστά ήταν στους άνδρες 45-64 ετών όπου έφτασε το 13,7%, ενώ στη ίδια ηλικιακή κατηγορία των γυναικών η τηλεθέαση ήταν 10,4%. Στους 65+ έφτασε το 11,3%.

Για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης, σημειώνουμε ότι στην αμέσως προηγούμενη νυχτερινή εκπομπή τού Γρηγόρη Αρναούτογλου, που έγινε την Τρίτη 2 Μαΐου, τα αντίστοιχα ποσοστά ήτανγια το σύνολο των τηλεθεατών 13,4% και για το νεότερης ηλικίας 12,9%. Δηλαδή στην εκπομπή με τον Ανδρουλάκη η πτώση ήταν και στις δύο κατηγορίες περίπου τρεις και τέσσερις μονάδες αντιστοίχως. Εκείνη την εκπομπή, της περασμένης Τρίτης, είχαν παρακολουθήσει 297.000 τηλεθεατές.

Βέβαια δεν φταίει το όνομα «Ανδρουλάκης» για την πτώση των τηλεοπτικών ποσοστών –φταίνε γενικά οι πολιτικοί και η πολιτική. Ο κόσμος δεν θέλει να ακούει την επαναλαμβανόμενη προεκλογική ρητορική και αλλάζει κανάλι –ακόμα και στη συγκεκριμένη περίπτωση που η συζήτηση με τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ ήταν χαλαρή και είχε και θέματα εκτός πολιτικής, οικογενειακά και προσωπικά.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ