Σοκ: Και ο Παύλος Γλύξμπουργκ στη «λίστα Επστάιν»

Πληθαίνουν τα ονόματα του διεθνούς jet-set στα οποία αναφέρεται η λίστα Επστάιν και συνδέεται με υποθέσεις sex trafficking.

Μεταξύ των ονομάτων και στην 23η σελίδα αναφέρεται το όνομα του Παύλου Γλύξμπουργκ μαζί με τον τίτλο και την προσφώνηση που χρησιμοποιεί, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην εταιρεία Ivory Capital Group LLC που ίδρυσε το 1998 και αμερικανικοί αριθμοί τηλεφώνου.

Διαβάστε οπωσδήποτε: Στη δημοσιότητα η λίστα Επστάιν – Δείτε ποιοι εμπλέκονται σε σεξουαλικά εγκλήματα

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Greece, MC & Pavlos

Hrh Prince Pavlos

Επίσης αναφέρεται και το όνομα της Πριγκίπισσας Όλγας με την ένδειξη (Ελλάδα) και ένα τηλέφωνο των ΗΠΑ αλλά και το όνομα του Δημήτρη Γουλανδρή επίσης με την ένδειξη (Ελλάδα) και τρία τηλέφωνα, δύο ΗΠΑ και ένα ενδεχομένως Μπαγκλαντές.

Τον συνολικό κατάλογο (με τη σελίδα 23) μπορείτε να την βρείτε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν πραγματικές αποδείξεις ή επίσημες ανακοινώσεις που να επιβεβαιώνουν τις κατηγορίες για συνδιαλλαγή σε σεξουαλική εκμετάλλευση σε σχέση με το όνομα του Παύλου Γλύξμπουργκ και την εταιρεία Ivory Capital Group LLC. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες που προέρχονται από πηγές όπως οι λίστες του Τζέφρι Επστάιν πρέπει να αντιμετωπίζονται με προσοχή και να επιβεβαιώνονται από επίσημες πηγές πριν καταλήξει κανείς σε συγκεκριμένα συμπεράσματα.

Οι ισχυρισμοί για σεξουαλική εκμετάλλευση και άλλες παρόμοιες κατηγορίες πρέπει να εξετάζονται σοβαρά και να υποβάλλονται στις αρχές επιβολής του νόμου για περαιτέρω έρευνα και διευκρίνιση.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ