Σοκ και δέος στο Μαξίμου από την επίθεση Σαμαρά

Μεγάλο προβληματισμό προκαλεί στο Μαξίμου η επίθεση του Αντώνη Σαμαρά, καθώς πολλά από τα στελέχη της κυβέρνησης θεωρούν πως υπερέβη τα εσκαμμένα.

Κανείς στην κυβέρνηση εώς τωρα, δεν γνωρίζει τι στόχο ο πρώην πρωθυπουργός, αλλά δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι κάτι θέλει να διαπραγματευθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο Μαξίμου αιφνιδιάστηκαν από την ομιλία Σαμαρά και ως εκ τούτου δεν κατάφεραν μέχρι στιγμής να σχολιάσουν τα όσα είπε.

Διαβάστε οπωσδήποτε: Κόλαφος απο τον Αντώνη Σαμαρά για την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη είχαν αντιληφθεί ότι ο Αντώνης Σαμαράς ήθελε να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του στην συζήτηση.

Ο κ. Σαμαράς κατέθεσε στην πραγματικότητα μία πολιτική – ιδεολογική πλατφόρμα με την οποία θα μπορούσαν να ταυτιστούν οι πολίτες που ανήκουν στην λαϊκή και στην άκρα δεξιά, αλλά και στους υπερεθνικιστές ή στους υπερπατριώτες που δεν επιθυμούν καμία προσέγγιση με την Τουρκία.

Με πολύ ακραίους χαρακτηρισμούς για το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο, αναφορές για τα εθνικά θέματα μέχρι και με αιχμές εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη προειδοποιώντας τον ότι με την πολιτική που ακολουθεί μπορεί να αποκοπεί από την κοινωνία.

Είναι η πρώτη φορά που ο πρώην πρωυπουργός τράβηξε «κόκκινη γραμμή» από την πολιτική που ακολουθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ