Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τους κομματικούς υπαλλήλους του ΣΥΡΙΖΑ – Ποιοι τους είχαν βολέψει

Tο ερώτημα είναι εάν ο Κασσελάκης θα κάνει κάποιες τομές τώρα στην αρχή, ή θα περιμένει με κίνδυνο να τον πάρουν από κάτω τα πράγματα.

Ο λόγος είναι για τα οικονομικά του κόμματος.

Διαβάστε στη συνέχεια τι αποκαλύπτει το topontiki.gr:

Στα οποία οι τρύπες μπορεί να είναι σαν εκείνες τις μαύρες του διαστήματος.

Το ταμείο δεν βγαίνει.

Γι’ αυτό και αναγκάστηκε ο Κασσελακης να… δανείσει το ίδιο του το κόμμα, ώστε να πληρωθούν εργαζόμενοι και υποχρεώσεις.

Πληροφορούμαι ότι έβαλε τώρα ένα σημαντικό ποσό, αλλά άμεσα πρέπει να βάλει και άλλα, καθώς ορισμένες τρύπες δεν γίνεται να κλείσουν αλλιώς. Το ποσό που θα φτάσει πιθανόν το δάνειο του προέδρου στο κόμμα, είναι κοντά στις 250.000 ευρώ!

Όμως το πρόβλημα δεν είναι το τωρινό ποσό.

Το πρόβλημα είναι ότι το κόμμα δεν μπορεί να πληρώνει τα μέσα ενημέρωσης που διαθέτει – και τα οποία εξαντλούσαν πάντα το μεγαλύτερο μέρος της κρατικής χρηματοδότησης.

Και επίσης δεν μπορεί να πληρώνει τους κομματικούς υπαλλήλους – πολλοί εκ των οποίων δεν είναι καν ΣΥΡΙΖΑ! Μιλάμε για υπαλλήλους σε κομματικές υπηρεσίες, όχι οπουδήποτε αλλού. Ακατανόητο μεν, πλήρως… συριζαϊκό δε.

Ο Κασσελάκης βέβαια δεν μπορεί να βάζει το χέρι στην τσέπη συνέχεια για να ξελασπώνει την Κουμουνδούρου.

Μου έλεγε άνθρωπος σοβαρός και καλά πληροφορημένος ότι το 2019 είχε γίνει μία συζήτηση στα ηγετικά δώματα, προκειμένου να καταγραφούν όλοι όσοι μισθοδοτούνται από το κόμμα και να υπάρξει ένας… εξορθολογισμός, τρόπον τινά.

Ο άνθρωπος που ανέλαβε να κάνει την καταγραφή διαπίστωσε ότι ήταν στη μισθοδοσία στελέχη που είχαν προσληφθεί από τον… Νίκο Κωνταντόπουλο ή και τη… Μαρία Δαμανάκη! Για την ακρίβεια και προκειμένου να μην αδικήσουμε, προσλήφθηκαν επί των ημερών εκείνων των προέδρων. Και φυσικά οι μισθοδοτούμενοι δεν έκαναν τίποτα – τους είχε ξεχάσει κι ο … Θεός που λένε. Κοινώς πήγαινε το… αργόσχολο σύννεφο.

Μόλις τα πληροφορήθηκε τότε αυτά η ηγεσία, προτίμησε να τα αφήσει όπως ήταν, παρά να ξύσει πληγές.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ