Σοκάρουν όσα έρχονται στο φως για συνομιλητή του Αλέξη Τσίπρα

Δεν γνωρίζουμε αν ισχύει, αλλά αν ισχύει τότε θα αποδειχτεί πανηγυρικά ότι ο Αλέξης Τσίπρας μυαλό δεν βάζει και σίγουρα δεν είναι τυχαίες οι διαδοχικές συντριβές του από τον Μητσοτάκη.

Σύμφωνα λοιπόν με το powergame.gr συνομιλητής του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι είναι ο στρατηγός της ήττας, ο στρατηγικός αναλυτής που κατέστρεψε τόσο τον Αλέξη Τσίπρα, όσο και την Έφη Αχτσιόγλου, ο άνθρωπος που με το δήθεν επιστημονικό του έργο έχει ξεπλύνει τους δοσίλογους της Κατοχής και τα Τάγματα Ασφαλείας, ο Νίκος Μαραντζίδης.

Δείτε τι αποκαλύπτει η ιστοσελίδα:

Έναν διπλό κατάλογο συνομιλητών έχει τις τελευταίες ημέρες ο πρόεδρος Τσίπρας, με αφορμή και τις ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. Στην πρώτη κατηγορία είναι οι σταθεροί συνομιλητές του, Αλέκος Φλαμπουράρης και Όλγα Γεροβασίλη, και στην οποία έχει προστεθεί εκ του θεσμικού του ρόλου ως προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Σωκράτης Φάμελλος. Η δεύτερη κατηγορία είναι οι παλιοί συνεργάτες του. Πρώτος απ’ όλους, όπως μου λένε, είναι ο πολιτικός επιστήμονας και δημοσκόπος Νίκος Μαραντζίδης. Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, ο Μαραντζίδης είναι αυτός που εισηγείται στον Τσίπρα να κάνει τώρα δυναμική-ηγετική εμφάνιση. Ο γνωστός αναλυτής, ο οποίος έχει μιλήσει με τα χειρότερα λόγια για τον πρόεδρο Στέφανο, θεωρεί ότι σε αυτήν τη φάση ο μοναδικός τρόπος για να σωθεί κάπως η κατάσταση είναι η παρέμβαση του προέδρου Τσίπρα. Έως τώρα ο πρώην πρωθυπουργός μοιάζει να ταλαντεύεται και αρνείται πεισματικά να δώσει συνέντευξη ή να κάνει οποιασδήποτε μορφής ευθεία παρέμβαση. Μέχρι νεωτέρας προκρίνει τις έμμεσες παρεμβάσεις και τις διαρροές. Αλλά είπαμε, μέχρι νεωτέρας…

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...