Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη γυναικοκτονία: Η 28χρονη είχε μείνει έγκυος στο παρελθόν και απέβαλε όταν τη χτύπησε ο σύντροφός της

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη γυναικοκτονία της 28χρονης που δολοφονήθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων το βράδυ της Δευτέρας αλλά και για τα όσα φέρεται να είχε υποφέρει το κορίτσι στα χέρια του μετέπειτα δολοφόνου της.

Πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, αναφέρουν πως η 28χρονη Κυριακή είχε μείνει έγκυος στο παρελθόν και απέβαλε όταν τη χτύπησε ο σύντροφός της.

Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Νίκος Κοντορούσης, φαίνεται πως πριν περίπου δυο χρόνια η 28χρονη Κυριακή είχε μείνει έγκυος από τον 38χρονο και είχε αποβάλει επειδή φέρεται να είχε κακοποιηθεί από τον ίδιο, ενδεχομένως και με αυτό τον σκοπό.

Η πληροφορία επιβεβαιώθηκε και από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της κοπέλας, πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Η 28χρονη είχε καταθέσει μήνυση το 2020 σε βάρος του 38χρονου για βιασμό και ενδοοικογενειακή βία, την οποία στη συνέχεια απέσυρε.

Ο δράστης είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για σωματική βλάβη, εξύβριση και βία κατά υπαλλήλων, αλλά και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Μετά τη δολοφονία της κοπέλας σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών για ιδία χρήση.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ