Σοκάρει η άγρια δολοφονία στα Καλύβια

Καθώς αποκαλύπτονται περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τραγικό θάνατο ενός 71χρονου άνδρα από τα χέρια του 16χρονου γιου του στα Καλύβια, έρχεται στο φως ένα ανείπωτο δράμα οικογενειακής βίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδονται από το newsit.gr, ο 16χρονος νεαρός δολοφόνησε τον πατέρα του, εμφανίζοντας ακραία βίαιη συμπεριφορά, καρφώνοντάς τον με περίπου 20 μαχαιριές. Σύμφωνα με την πρώτη κατάθεσή του στην αστυνομία, ο 16χρονος υποστηρίζει ότι ο πατέρας του τον κακοποιούσε επί χρόνια και ότι είχε προσβλητική συμπεριφορά προς τη μητέρα του και τον 19χρονο αδερφό του.

Η μητέρα του και πρώην σύντροφος του 71χρονου, που προέρχεται από τη Μολδαβία, είχε εγκαταλείψει το σπίτι με τον 19χρονο αδερφό του. Συνεπώς, ο 16χρονος έμενε με τον πατέρα του μέχρι την ενηλικίωσή του.

Οι αντιφάσεις στις καταθέσεις τους και τα συχνά επεισόδια φαίνεται να αποτελούσαν καθημερινό κομμάτι της ζωής τους. Την ημέρα της τραγωδίας, ο 16χρονος περίμενε τον πατέρα του και, με μανιακή επίθεση, τον απείλησε με μαχαίρι, προκαλώντας βαθιές πληγές σε αυχένα, θώρακα και πλάτη.

Μετά το φρικτό επεισόδιο, ο 16χρονος επικοινώνησε με τη μητέρα του και της ανακοίνωσε ότι σκότωσε τον πατέρα του, καθώς δεν άντεχε πλέον την κακοποίηση. Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο, και κατά τη σύλληψη του 16χρονου κατασχέθηκαν το μαχαίρι και μια λάμα.

Παράλληλα, έρχεται στο προσκήνιο ότι το θύμα διατηρούσε ένα ενημερωτικό site με τοπικά νέα. Ο 16χρονος δράστης δεν υποφέρει από ψυχολογικά προβλήματα και δεν έχει σχέση με ναρκωτικές ουσίες.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ