Σκουρλέτης: Εξετάζει προσφυγή και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα «τρολ»

Σκουρλέτης: Εξετάζει προσφυγή και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα «τρολ». Το ενδεχόμενο να προσφύγει στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εξετάζει σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ο Πάνος Σκουρλέτης, καθώς, μετά τα όσα δημόσια έχει αναφέρει σχετικά με τρολ και «παράκεντρα», βλέπει να υπάρχει στοχοποίησή του από συγκεκριμένους λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα.

Σύμφωνα με πληροφορίες κύκλων κοντά στο μέλος της ΠΓ, οι σκέψεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και συζητά το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με τους δικηγόρους του είναι για το αν θα γίνει αναφορά προκειμένου να αποκαλυφθεί η ταυτότητα των τρολ που του επιτίθενται και τον στοχοποιούν ή αν θα υποβάλει μήνυση.

Οι σκέψεις του Πάνου Σκουρλέτη να προσφύγει στη Δίωξη ενισχύθηκαν και μετά από ανάρτηση του λογαριασμού «Πεν Νταλαούρα» που χαρακτηρίζει το μέλος της ΠΓ «ηθικό αυτουργό αυτής της χυδαίας επίθεσης» (αναφέρεται στις επιθέσεις «από το πετσοταισμένο σύστημα Μητσοτάκη» μετά τα όσα κατήγγειλε ο Σκουρλέτης). Καλεί δε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Στέφανος Κασσελάκης «να πάρουν άμεσα θέση και να θέσουν εκτός κόμματος τους υπονομευτές του. Όλους».

Σκουρλέτης: Εξετάζει προσφυγή και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τα «τρολ»

Υπενθυμίζεται ότι μετά την ανακοίνωση της διαγραφής του ο Πάνος Σκουρλέτης, κατήγγειλε μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και της Μαρίας Αναστασοπούλου την ύπαρξη «παράκεντρων» μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και πως κάποιοι «δουλέψαν υπόγεια με στημένο μηχανισμό» για την εκλογή Κασσελάκη. Μίλησε για τρολ που επιτίθονταν στο μισό κόμμα και παρέπεμψε σε επώνυμους αρθρογράφους που ήταν υπεύθυνοι 50 λογαριασμών και ταυτόχρονα των σόσιαλ μήντια του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Πάνος Σκουρλέτης είχε παραπέμψει τότε και σε εκτενή δημοσιεύματα (Αυγή, Εφσυν) για την δράση των τρολ, όχι μόνο στο πλαίσιο της εκλογής του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και γενικότερα και συνολικά, είτε επρόκειτο για επιθετική αναπαραγωγή απόψεων στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ είτε για την αναπαραγωγή της γραμμής της ΝΔ ή ακροδεξιών απόψεων.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...