Σκληρή απάντηση μετά τις άθλιες επιθέσεις που δέχτηκε ο Δημήτρης Κουτσούμπας επειδή είπε τα αυτονόητα

Σκληρή απάντηση στις άθλιες επιθέσεις που δέχτηκε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μετά την τοποθέτησή του για το θέμα των ομόφυλων ζευγαριών έδωσε το 902.gr.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας είπε το αυτονόητο, ότι «γάμος ομοφύλων σημαίνει από χέρι κατάργηση μητρότητας και πατρότητας και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο γονέας 1, 2, 3 και βάλε και ανοίγει τον δρόμο για την περαιτέρω εμπορευματοποίηση της παρένθετης μητρότητας, ανοίγοντας μπίζνες δισεκατομμυρίων»

Διαβάστε το κείμενο που ακολουθεί:

Παίρνοντας το σκονάκι από τον Πατέλη, τον Πρετεντέρη και άλλα «προοδευτικά» φιντάνια της κυβέρνησης της ΝΔ, τόσο η «Νέα Αριστερά» όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ βρήκαν την ευκαιρία να επιτεθούν στο ΚΚΕ ότι θέλει «να επενδύσει στα φοβικά ένστικτα της ελληνικής κοινωνίας καταφεύγοντας σε αναχρονιστικές αντιλήψεις απέναντι στο δικαίωμα όλων των ανθρώπων στη νομική αναγνώριση της σχέσης τους και στην τεκνοθεσία», με αφορμή τη θέση του Κόμματος για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών.

Όλα αυτά επειδή ο Δ. Κουτσούμπας είπε στη Βουλή το αυτονόητο: Ότι «γάμος ομοφύλων σημαίνει από χέρι κατάργηση μητρότητας και πατρότητας και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο γονέας 1, 2, 3 και βάλε και ανοίγει τον δρόμο για την περαιτέρω εμπορευματοποίηση της παρένθετης μητρότητας, ανοίγοντας μπίζνες δισεκατομμυρίων». Από κοινού με τον όλον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ όλα αυτά τα χρόνια, με τους νόμους που ψήφισαν και τις ευρωπαϊκές οδηγίες που ενσωμάτωσαν, αποθέωσαν τον ανορθολογισμό, την αντιεπιστημονικότητα, πάνω στα οποία στηρίζεται και το νομοσχέδιο της κυβέρνησης («αυτοπροσδιορισμός φύλου» κ.ά.).

Σήμερα δίνουν χείρα βοηθείας στην κυβέρνηση να πλασάρει ένα «προοδευτικό προφίλ» και συντηρούν την αποπροσανατολιστική μονοθεματική της τακτική, την ίδια ώρα που χιλιάδες νέοι βρίσκονται στον δρόμο ενάντια στα σχέδια για την ίδρυση ιδιωτικών Πανεπιστημίων. Είναι οι ίδιοι που ως στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ισοπέδωσαν ό,τι δεν πρόλαβαν να γκρεμίσουν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ενώ συνέχισαν και ως αντιπολίτευση να βάζουν πλάτη στη συντριβή εργασιακών και λαϊκών δικαιωμάτων.

Το ξαναλέμε λοιπόν για να το εμπεδώσουν: Όλα αυτά μόνο πρόοδος δεν είναι. Σκοταδισμός, σύγχρονη βαρβαρότητα, στυγνή εκμετάλλευση είναι και αυτά υπερασπίζονται.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ