Σκηνές από αρχαία τραγωδία στο παρασκήνιο: Ασφυκτικές πιέσεις από κέντρα εντός κι εκτός Ελλάδας σε βουλευτές της ΝΔ για να ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Η Πυθία αποκαλύπτει

Τον απόλυτο εξευτελισμό βίωσαν στο παρασκήνιο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας – τους οποίους στις επόμενες εκλογές είναι βέβαιο πως θα μαυρίσουν οι ψηφοφόροι του κόμματος – προκειμένου να ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Κέντρα του εξωτερικού με έδρα τις ΗΠΑ και εγχώριοι αμερικανοκίνητοι κύκλοι άσκησαν ασφυκτικές πιέσεις στους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος που τελικά αυτοεξευτελίστηκαν.

Στο παρασκήνιο εκτυλίχθηκαν κυριολεκτικά σκηνές αρχαίας τραγωδίας με βουλευτές κυριολεκτικά να κλαίνε. Οι… κακές γλώσσες κάνουν λόγο ακόμη και για εκβιασμούς, στους οποίους τελικά οι βουλευτές ενέδωσαν έτσι ώστε να μην βρεθούν οριστικά εκτός πολιτικού παιχνιδιού.

Βέβαια, τίποτα δεν μένει κρυφό κάτω από τον ήλιο. Σύντομα θα βγουν όλα στη φόρα. Θα αποκαλυφθεί το μέγεθος του εκβιασμού και ο πρωτοφανής εξευτελισμός του πολιτικού προσωπικού στη χώρα που το έβαλαν να ψηφίσει υπέρ των γάμων των ομόφυλων ζευγαριών, άρον άρον πριν γκρεμιστεί το σύστημα Μπάιντεν στις ΗΠΑ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...