Σε εξαιρετικά δεινή θέση ο Γιάννης Αλαφούζος

Διόλου δεν πείστηκαν, καθώς φαίνεται (κυρίως) οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού με τα επιχειρήματα του Γιάννη Αλαφούζου σχετικά με το πώς «έφτασε» το αυτοκίνητό της εταιρείας του (θωρακισμένη Μερσεντές) στο δολοφονηθέντα στον Κορυδαλλό Βασίλη Ρουμπέτη.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο κ. Αλαφούζος σε δημόσια τοποθέτησή του είχε πει ότι δεν γνώριζε τον δολοφονηθέντα και τόνισε ότι είναι «καθαρός και έντιμος». Τη Δευτέρα όμως, στη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, το κλίμα ήταν πολύ αρνητικό για τον πρόεδρο της πράσινης ΠΑΕ. Είναι χαρακτηριστικό ότι αρκετοί από τους παρευρισκόμενους (σχεδόν 100 άτομα) μέλη του ΑΟ-οπαδούς του τριφυλλιού που βρέθηκαν στη συνέλευση όχι μόνο «άνοιξαν» συζήτηση για το θέμα, αλλά αιφνιδίασαν το προεδρείο του Ερασιτέχνη ζητώντας μέχρι και να «εξουσιοδοτηθεί η Γενική Συνέλευση να προχωρήσει στη διαγραφή του Γιάννη Αλαφούζου από μέλος του ΑΟ»!

Η απάντηση της διοίκησης Μαλακατέ ήταν πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί αφού, εκτός των άλλων, πρόκειται για μία υπόθεση η οποία διερευνάται από την αστυνομία και τη δικαιοσύνη. Κάτι απόλυτα λογικό. Πάντως το κλίμα (υπήρξαν μάλιστα και προτροπές στον κ. Μαλακατέ του στυλ «Να μην πάρει ο Ερασιτέχνης τα λεφτά που του δίνει ο Αλαφούζος»!) φανέρωσε για ακόμη μία φορά τη χαώδη απόσταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή ανάμεσα σε σημαντικό κομμάτι του κόσμου του τριφυλλιού με τον πρόεδρο της ΠΑΕ. Ο οποίος δεν τους έχει πείσει με όσα είπε. Να σημειώσουμε επίσης ότι στη συνέλευση τα μέλη που παραβρέθηκαν απηύθυναν ερωτήσεις στη διοίκηση του Ερασιτέχνη σχετικά με την καθυστέρηση της έναρξης των έργων στον Βοτανικό ενώ επισήμαναν ότι θα έπρεπε να έχουν προβλεφθεί σχετικές ρήτρες.

ΠΗΓΗLIVE SPORT

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ