Σε απελπισία ο Μητσοτάκης: Καταρρέουν τα ποσοστά της ΝΔ και η διαπλοκή του δείχνει την έξοδο – Δεν φτάνουν τα κλάματα για τη Μαρέβα

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Οι έμπειροι γνωρίζουν. Η πολιτική δεν είναι το πεδίο για ασφαλείς προβλέψεις. Στην πολιτική τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Στον γαλάζιο μικρόκοσμο, όμως, δείχνουν να αγνοούν το παραπάνω κανονιστικό πλαίσιο. Το 41% που σύντομα θα αποτελεί μία θλιβερή ανάμνηση θα πάψει να είναι το άλλοθι του διεφθαρμένου καθεστώτος Μητσοτάκη, που όταν έρθει η ώρα θα γκρεμιστεί με κρότο.

Και αν οι φανατικοί, οι ζηλωτές, το γαλάζιο υποσύστημα που παίρνει ένα ξεροκόμματο για να προπαγανδίζει την κυβερνητική αθλιότητα και η πλέμπα των γαλάζιων τρολς αλαλάζουν καθημερινά για το 41%, δεν συμβαίνει το ίδιο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Εκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Σταν Γκρίνμπεργκ βρίσκονται σε μεγάλη απελπισία. Παρακολουθούν με δέος των κατάρρευση των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας που θα επιβεβαιωθεί στις ευρωεκλογές. Σε χρόνο ρεκόρ το Μέγαρο Μαξίμου αποδιοργανώθηκε μετά την αποχώρηση των Παπασταύρου και Μπρατάκου που υπέστησαν πρωτοφανή εξευτελισμό στη βίλα του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Γκρίνμπεργκ λέει στον Μητσοτάκη ότι δεν μπορεί να αλλάξει πλέον το κλίμα. Μετά τις ευρωεκλογές η ΝΔ θα είναι ένα κόμμα του 29% και η μακρά παραμονή του στην εξουσία θα είναι πρακτικά αδύνατη. Οι αποκαλύψεις για το μέγεθος της διαφθοράς του καθεστώτος θα προσλάβουν μορφή χιονοστιβάδας. ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ.

Την ίδια ώρα τμήματα της οικονομικής και επιχειρηματικής ελίτ και της ολιγαρχίας, που επί της ουσίας έκαναν τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό του δείχνουν την έξοδο από την εξουσία.

Η απόπειρα συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών και η διεθνοποίηση του κυβερνητικού αίσχους έχουν γεμίσει οργή την κοινωνία.

Ο πολίτης αισθάνεται ανασφαλής ακόμη και μέσα στα αστυνομικά τμήματα. Η ακρίβεια και τα κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα θα σαρώσουν τα πάντα. Οι πυρκαγιές ήδη κατακαίνε τη χώρα.

Και ο Μητσοτάκης νομίζει ότι το κλαψούρισμα για την Μαρέβα που κάνει κουμάντο στο Μαξίμου και στην πολιτική ζωή θα συγκινήσει τον κόσμο.

ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ