Σάλος: Fake news από τον Κούλογλου; Η δήθεν εντολή να κατέβουν οι αφίσες του Αλέξη Τσίπρα και η άγρια αντίδραση του συνεργάτη του Κασσελάκη

Σε μία είδηση που έχει διαψευστεί και έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις προχώρησε η ιστοσελίδα του Στέλιου Κούλογλου, Tvxs.gr.

Το δημοσίευμα γράφει τα εξής:

Εντολή να κατέβουν από το κτήριο της Κουμουνδούρου όλες οι αφίσες με τον Αλέξη Τσίπρα προκάλεσε ισχυρότατες αντιδράσεις, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Tvxs.Την εντολή έδωσε ο Βαγγέλης Σκούφας, που θεωρείται από τους στενούς συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη.  Ο κ. Σκούφας είναι συντονιστής της ομάδας ΛΟΑΤΚΙ, μέλος της Νομαρχιακής Α’ Αθηνών και της γραμματείας του τμήματος Δικαιωμάτων του  ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Είναι ο αδελφός της Μπέττυς Σκούφα, πρώην βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ από τον Νομό Πιερίας.Ο κ. Σκούφας είχε έλθει στο προσκήνιο όταν εμφανίστηκε πίσω από τον Στέφανο Κασσελάκη την Κυριακή (24/09), την ώρα που έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως πρόεδρος του κόμματος. Βρισκόταν συνεχώς πίσω από τον κ. Κασσελάκη και έκτοτε λειτουργεί ως άτυπος προσωπάρχης, στον 7ο όροφο των γραφείων στην Κουμουνδούρου.

Η εντολή του να κατέβουν από όλο το κτήριο οι αφίσες του Τσίπρα δόθηκε στην κομματική γραμματεία την Τρίτη το πρωί και ανακλήθηκε την τελευταία στιγμή, αφού προηγουμένως είχε προκαλέσει ισχυρότατες αντιδράσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tvxs, ο κ. Σκούφας ανήκει στην ομάδα των «λοχαγών» που εγκαταστάθηκαν μετά την εκλογή Κασσελάκη στην Κουμουνδούρου και προσπαθούν να εφαρμόσουν με ζήλο αυτό που θεωρούν ότι ευνοεί τον νέο πρόεδρο.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, στην ομάδα των «λοχαγών» ανήκει και ο στιχουργός Νίκος Μωραϊτης, που επιτέθηκε με δριμύτητα στη βουλευτή κ. Κασιμάτη.

Λένε ότι η τελευταία δεν αρνήθηκε να συνυπογράψει την πρόταση για διαχωρισμό κράτους – εκκλησίας λόγω διαφωνιών, αλλά ζήτησε να μην μπαίνει η υπογραφή της στα σχέδια νόμου του κόμματος, χωρίς να ερωτάται η ίδια.

Διαψεύδει ο Σκουφάς

Το Tvxs επικοινώνησε με τον κ. Σκούφα ο οποίος διαψεύδει τις πληροφορίες ότι δόθηκε εντολή από τον ίδιο να κατέβουν από το κτήριο της Κουμουνδούρου οι αφίσες με τον Αλέξη Τσίπρα.

Στη συνέχεια, σε επικοινωνία που είχε ο κ. Σκούφας με το Tvxs αναφέρει: «Όπως ρητά και κατηγορηματικά σας έχω ενημερώσει ήδη, το περιεχόμενο του άρθρου ” ….” που δημοσιεύθηκε στις 16.01.2024 στον ιστότοπο tvxs, συνιστά όχι μόνο ψευδές και συκοφαντικό δημοσίευμα που πλήττει βάναυσα την τιμή και την υπόληψή μου, αλλά περαιτέρω και προϊόν νοσηρής φαντασίας, καθώς ουδέποτε από εμένα, αλλά και εν γένει από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, έχει δοθεί οιαδήποτε εντολή για την αποκαθήλωση της φωτογραφίας του Αλέξη Τσίπρα, όπως όλως ψευδώς ισχυρίζεστε.
Δεδομένου τούτου, σας καλώ να προβείτε άμεσα στη διαγραφή του συγκεκριμένου άρθρου από τον ιστότοπο σας, καθώς και την αποκατάσταση της τρωθείσας τιμής και υπόληψης μου. Άλλως, σας δηλώνω ότι θα προσφύγω άμεσα σε κάθε νόμιμο μέσο για την προάσπιση των νόμιμων δικαιωμάτων μου».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιοι θα ψηφίσουν τον Στέφανο Κασσελάκη και θα δώσουν ποσοστό – έκπληξη στον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Χθες,...

Τι θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στην Κουμουνδούρου

Τι ακριβώς θα κάνει ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό...