Σάλος: Το τσιφτετέλι και το πάρτι με ούζα της υφυπουργού του Μητσοτάκη ενώ η Αττική καιγόταν (vid)

Σε τρικούβερτο γλέντι μετατράπηκε μία μίνι κρουαζιέρα της υφυπουργού Ανάπτυξης, Ζωής Ράπτη, στις καταγάλανες παραλίες της «πεταλούδας του Αιγαίου».
Η κα Ράπτη, η οποία είχε επισκεφθεί το νησί της Αστυπάλαιας για τις θερινές της διακοπές, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα Dnews με το βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας, το έριξε «έξω» με τσιφτετέλι υπό τους ήχους του λαϊκού άσματος του Χρήστου Νικολόπουλου «Μία είναι η ουσία».

Η διασκέδαση της ανεμελης υφυπουργού δεν θα είχε απολύτως τίποτα το μεμπτό και δεν θα ήταν καν άξια δημοσιογραφικής αναφοράς, εάν το περιστατικό δεν λάμβανε χώρα μόλις λίγες ώρες μετά την πρωτοφανή ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού που «κατάφερε» μία φωτιά από τον Βαρνάβα να κάψει το μισό λεκανοπέδιο, μέχρι και το μισό Χαλάνδρι, στοιχίζοντας και τη ζωή σε μία εργαζόμενη γυναίκα.

Υπό το πρίσμα αυτό, το «μία είναι η ουσία» που χόρευε η υφυπουργός μαζί με όλους τους επιβάτες της κρουαζιέρας είναι σαφώς προτιμότερο από το να χόρευε το έτερο λαϊκό άσμα «κάφτε τα όλα μην μείνει τίποτα».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Dnews το συμβάν έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης 13 Αυγούστου, μία μόλις μέρα μετά την πυρκαγιά και πριν αυτή τεθεί υπό πλήρη έλεγχο, σε ένα από τα σκάφη που κάνουν κρουαζιέρα στις δυσπρόσιτες παραλίες της Αστυπάλαιας. Η υφυπουργός Ανάπτυξης σύμφωνα με τους πληροφοριοδότες μας επιβιβάστηκε στο σκάφος που αριθμούσε περίπου 50 επιβαίνοντες, μαζί με μία ακόμα φίλη της και με την παρέα μίας αιρετής από την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Λίγο η μουσική, λίγο το τσίπουρο και το ούζο που έρεε άφθονο στο πλοίο, η βαρκάδα μετατράπηκε σε πλεούμενο πάρτι.

Δείτε το σχετικό βίντεο ντοκουμέντο

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ