Σάλος στο διαδίκτυο για την πρωτοφανή αθλιότητα της Εφημερίδας των Συντακτών σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη (pic)

Η Πυθία καταγράφει

Το βράδυ της Κυριακής, σε συνέχεια της άθλιας τρανσφοβικής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη, κουκουλοφόροι προπηλάκισαν χυδαία τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Στην Εφημερίδα των Συντακτών, η οποία έχει χάσει εδώ και καιρό την αξιοπιστία και το κύρος της, και πορεύεται “τυφλωμένη” από την αντιπάθεια και την εχθρότητά της προς το πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη, ειδικά μετά την συντριβή της “εκλεκτής των Συντακτών”, Έφης Αχτσιόγλου στις εσωκομματικές εκλογές των ΣΥΡΙΖΑ, είδαν “αποδοκιμασία” του Στέφανου Κασσελάκη. Ναι, αναγνώστριες και αναγνώστες μου, συντρόφισσες και σύντροφοι, είδαν ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ. Ποιοι καλέ αποδοκίμασαν τον Κασσελάκη; Συνταξιούχοι, εργαζόμενοι, “θύματα” της “κυβερνητικής πολιτικής” του ΣΥΡΙΖΑ;

Διαβάστε οπωσδήποτε: Η Εφημερίδα των Συντακτών θυμίζει “Μακελειό”

Η απαξιωμένη στη συνείδηση του δημοκρατικού κόσμου, Εφημερίδα των Συντακτών, επιχειρεί να δημιουργήσει εντυπώσεις, στρεβλές και φυσικά βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με τη χλεύη των αναγνωστών που της γυρίζουν την πλάτη.

Την απάντηση την έδωσαν οι χρήστες του διαδικτύου. Δείτε μόνο μερικές από τις αντιδράσεις στην αθλιότητα της Εφημερίδας των Συντακτών.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ