Σάλος: Προκλητική απάντηση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στον Στέφανο Κασσελάκη για τις Σπέτσες

«Με πειράζει το καράβι, δεν νομίζω» ήταν απάντηση της τομεάρχισσας Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Κυριακής Μάλαμα σε ερώτηση που της έκανε ο ραδιοφωνικός παραγωγός του σταθμού «Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης», για το αν θα παρευρεθεί στις Σπέτσες για τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Η δήλωση της κ. Μάλαμα έρχεται την ώρα που η πρωτοβουλία του Στέφανου Κασσελάκη έχει προκαλέσεις συζητήσεις. Ειδικότερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη στείλει τις προσκλήσεις στα μέλη της ΚΟ. Τους καλεί σε ένα 3ήμερο διαβούλευσης, προκειμένου να γίνει απολογισμός έργου και να παρουσιάσει τον προγραμματισμό και την προτεραιοποίηση των δράσεων για το πρώτο 6μηνο του 2024.

Παράλληλα, όμως, στο email που έστειλε η γραμματέας της ΚΟ, Θεοδώρα Τζάκρη, υπάρχει και η οδηγία να έχουν ένα PowerPoint των προτάσεών τους έτοιμο και η παρουσίαση να μην ξεπερνάει τα 30 λεπτά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χρήστου Τσιγουρή για το OPEN. Όλα αυτά θα πρέπει να έχουν σταλεί έως τις 18 Ιανουαρίου.

Αυτό το ύφος προκάλεσε αντιδράσεις, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χρήστου Τσιγουρή στο OPEN. Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση της Έλενας Ακρίτα, ένθερμης υποστηρίκτριας του Στέφανου Κασσελάκη, η οποία απάντησε σε αυτό το email με ένα ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο: «Αυτό το μέιλ – φιρμάνι με το απαράδεκτο προστακτικό ύφος απευθύνεται σε Έλληνες βουλευτές και δη αριστερού κόμματος ή σε πρωτοετείς της Σχολής Αστυφυλάκων; Καλή χρονιά, Έλενα Ακρίτα».

Ωστόσο, η συζήτηση είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα ο κ. Κασσελάκης να κρίνει σκόπιμο να παρέμβει και με νέα ανάρτηση να εξηγήσει ότι δεν καλεί για αναψυχή τους βουλευτές αλλά για διαβούλευση, γνωρίζοντας ότι ο τρόπος είναι διαφορετικός:

«Γνωρίζω ότι πολλά από αυτά που κάνω είναι ασυνήθιστα στην ελληνική πολιτική σκηνή. Έχω καλέσει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο σπίτι μου στις Σπέτσες, που τον Γενάρη απέχουν πολύ από την εικόνα του τουριστικού προορισμού. Θα είμαστε μαζί ένα ολόκληρο τριήμερο, θα αναλύσει ο καθένας τις προτάσεις του στον τομέα του και θα χαράξουμε την κοινή μας στρατηγική».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ