Σάλος και βαριά υπονοούμενα για τον Νταλάρα: «Φτηνά τη γλιτώσατε. Παλιά τους έδερναν…» (vid)

Με διάθεση σαφούς ειρωνείας απέναντι στις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τους δημοσιογράφους, εμφανίστηκε ο Αντώνης Καφετζόπουλος, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα είπε ο δημοφιλής τραγουδιστής πριν λίγες μέρες.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον Alpha, ο Αντώνης Καφετζόπουλος σημείωσε σκωπτικά: «εγώ παθαίνω παραληρήματα, μπορώ να σας πω για τις βλαβερές συνέπειες του καπνού». «Και σας κουνάω και το δάχτυλο έτσι και έτσι, με διαφορετικούς τρόπους», πρόσθεσε.

Είπε επίσης, απευθυνόμενους συνολικά στους δημοσιογράφους: «είστε πολύ τυχεροί που γέρασα, γιατί παλιά υπήρχαν άνθρωποι που η αξία του εαυτού τους ήταν τόσο μεγάλη που δέρνανε τους συναδέλφους σας». «Οπότε φτηνά τη γλιτώσατε», σημείωσε ο γνωστός ηθοποιός.

Σε ερώτηση για την κόντρα που φέρεται να είχε στο παρελθόν με τον τραγουδιστή, καθώς ο Αντώνης Καφετζόπουλος υπήρξε μάρτυρας υπεράσπισης του Τζίμη Πανούση στη δικαστική διένεξη που είχε ο τελευταίος με τον Γιώργο Νταλάρα, ο κ. Καφετζόπουλος είπε με νόημα: «δεν υπάρχουν κόντρες, καθένας μας είναι αυτό που είναι, όλοι κουνάνε το δάχτυλο με διαφορετικό τρόπο, άλλοι το βάζουν στ’ αυτί τους…».

Νταλάρας σε νέες δηλώσεις στις κάμερες: «Να ζητήσετε βαρέα και ανθυγιεινά, είναι δύσκολο αυτό που κάνετε»

Μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας συνέντευξης του Γιώργου Νταλάρα, στο ραδιοφωνικό σταθμό στο Κόκκινο, τα τηλεοπτικά συνεργεία τον περίμεναν εκ νέου έξω, ζητώντας του να σχολιάσει τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα όσα είπε για τους δημοσιογράφους.

«Αν μπορείτε να συνδικαλιστείτε κάπως, να πάρετε τα βαρέα και ανθυγιεινά γιατί αυτό που κάνετε είναι πραγματικά δύσκολο», είπε, με διάθεση σαρκασμού ο Γιώργος Νταλάρας και πρόσθεσε: «ενώ σας είπα ‘όχι’ εσείς συνεχίζετε, αυτό σημαίνει είτε ότι δεν καταλαβαίνετε είτε ότι κάτι άλλο θέλετε».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ