Σάλος για το πρωτοσέλιδο με Κούγια και Βατίδου (pic)

Ο άγραφος δημοσιογραφικός κανόνας είναι παλιός και πολυχρησιμοποιημένος: «Μην αφήνεις ποτέ την αλήθεια να σου χαλάσει μια ωραία ιστορία». Και, ακόμη, είναι συνήθης δημοσιογραφική πρακτική να σκαρφίζεσαι θέματα ή να πιάνεις μια άκρη κάποιου γεγονότος και να κάνεις το βότσαλο βουνό. Μια ταμπλόιντ εφημερίδα έχει  στην έκδοση τουν Σαββάτου βασικό της θέμα με τίτλο «Επανασύνδεση Κούγια-Βατίδου».

Εύκολο το συμπέρασμα μετά την αφορμή που ήταν η υπεράσπιση από τον ποινικολόγο της πρώην συντρόφου του στην περιπέτειά της με τους δικυκλιστές. «Πώς η περιπέτεια της Εύης οδήγησε στην αναθέρμανση της σχέσης τους ζεύγους» αναφέρει ο υπέρτιτλος της εφημερίδας για το θέμα. Το οποίο, πάντως, είχε «γειωθεί» από τον ίδιο τον Κούγια τέσσερις μέρες πριν, όταν βρέθηκε στον εκπομπή Super Κατερίνα, όπου ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήγε να βγάλει θέμα: «Βλέπω να αναθερμαίνεται  η σχέση», του είπε ο παρουσιαστής χαμογελώντας. «Όχι Ανδρέα, μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα» του απάντησε ο Κούγιας Και αυτό γιατί «γυναίκα που χωρίζεις και πηγαίνει με άλλον άνδρα, για τον Κούγια δεν μπορεί να υπάρχει επιστροφή».

Η ακριβής απάντηση, όπως δημοσιεύεται και στο διαδίκτυο, είναι η εξής: «Θα στα πω, για να μη δημιουργούνται συνειρμοί. Έχω περάσει έναν μεγάλο έρωτα με την Εύη και αυτή με εμένα. Γι’ αυτό και πήγαμε στην εκκλησία. Κάναμε δύο υπέροχα παιδιά. Κάποια στιγμή, στην επταετία, συνέβη κάτι πολύ σοβαρό που δεν μπορώ να το αιτιολογήσω. Όμως, γυναίκα με την οποία είσαι μαζί, κάνεις παιδιά και για τους δικούς της λόγους, μετά τον χωρισμό -το τονίζω, γιατί το ήθος της Εύης είναι αδιαμφισβήτητο, ποτέ δεν υπήρξε θέμα απιστίας από καμία από τις δύο πλευρές… Γυναίκα λοιπόν που χωρίζεις και πηγαίνει με άλλον άνδρα, για τον Κούγια δεν μπορεί να υπάρχει επιστροφή».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ