Σάλος για τη Μαρία Αναστασοπούλου: Το διαζύγιο που περιφέρει και η εκπομπή στο μαγαζί του Νίκου Χατζηνικολάου

Σύμφωνοι, είναι πολύ ευχάριστο, πολύ καλό, ανάλαφρο συνήθως, και σοβαρό –για τα σοβαρά– όταν πρέπει, το δίδυμο της Μαρίας Αναστασοπούλου και του Γιάννη Κολοκυθά στον Real FM. «Τα παιδιά της αλλαγής» καλύπτουν καθημερινά ένα δίωρο, 3-5 το απόγευμα, που ακούγεται ευχάριστα και φτιάχνουν μια από τις εκπομπές που τις περιμένεις. Πέρα από αυτά, οι δυο τους έχουν πετύχει και κάτι σημαντικό για το ραδιόφωνο: να βγάλουν τα μικρόφωνα με ολόκληρο συνεργείο από το στούντιο. Πρώτα κατεβαίνοντας από τα γραφεία τού Ομίλου στο πεζοδρόμιο της λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι, για να μοιράσουν δωροεπιταγές σε οδηγούς ταξί. Ύστερα πηγαίνοντας στην πλατεία του Ψυρρή (όπου έβγαλαν και μια σύντομη, αλλά ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον δήμαρχο Αθήνας, τον Χάρη Δούκα), στο Περιστέρι, στο Γαλάτσι, στο κέντρο της Αθήνας.

Τούτη την Παρασκευή πήγαν στην ίσως πιο αγαπημένη πλατεία της Αττικής, αυτή της Νέας Σμύρνης. Μίλησαν με απλό κόσμο, επισκέφθηκαν μαγαζιά, μοίρασαν δώρα –όλα καλά. Καμιά πενηνταριά ήταν αυτά που πρόσφεραν κάνοντας διάφορες «προκλήσεις», όπως συνηθίζουν στις ραδιοφωνικές εξόδους τους –λόγου χάρη εκείνος που θα εμφανιζόταν με μια αφίσα του Ανδρέα Παπανδρέου θα έπαιρνε ένα από τα δώρα (συνέβη στην εκπομπή από του Ψυρρή).

Στη μετάδοση από τη Νέα Σμύρνη σε ένα από τα «challenge» θα δίνονταν δώρα σε εκείνους/εκείνες που θα εμφανίζονταν με φωτογραφία του γάμου τους (ακόμα και στο κινητό) ή με το διαζύγιό τους –ένα χαρτί δηλαδή που θα το βεβαίωνε. Αλλά με το διαζύγιο, παιδιά; Είναι δυνατό; Έχει πλάκα το διαζύγιο –που είναι μια πολύ σοβαρή και στενόχωρη υπόθεση για τον καθένα που την υφίσταται; Να το περιφέρεις και να το δείχνεις σε παιχνίδια για να πάρεις δώρα;

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ