Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις μετά τις ευρωεκλογές θα φέρει η κατάρρευση των ποσοστών ΝΔ και Μητσοτάκη – Τι δείχνουν οι μυστικές δημοσκοπήσεις

Η Πυθία αποκαλύπτει

Οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που επεξεργάζονται τα επιτελεία των κομμάτων δείχνουν με σαφήνεια ένα στοιχείο που αφορά στην εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος για τις ευρωεκλογές: Η Νέα Δημοκρατία θα βρεθεί κάτω από το 30%. Υπολογίζουν, με τα σημερινά δεδομένα, ότι θα πάρει ποσοστό ανάμεσα στο 27 με 29%. Πρόκειται για κόλαφο, αφού μόλις πριν μερικούς μήνες η ΝΔ είχε πάρει 41% και τώρα τα ποσοστά της γκρεμίζονται.

Η κοινωνία και το εκλογικό σώμα δεν θα συγχωρήσουν την χειρότερη ίσως κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών, η οποία παραμένει σχετικά ισχυρή αποκλειστικά και μόνο λόγω της ανυπαρξίας αντιπολίτευσης.

Ωστόσο, έμπειροι αναλυτές που διαπιστώνουν παράλληλα άνοδο των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες έρευνες συμφωνούν ότι μετά τις ευρωεκλογές ο κατήφορος των ποσοστών της ΝΔ θα είναι ακόμη μεγαλύτερος και οι πολιτικές εξελίξεις ραγδαίες. Σοκ και δέος περιμένουν ο Μητσοτάκης και η ΝΔ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ